Moj mali gradski vrt |
Odgovori | Stranica <1 4243444546 50> |
Korisnik | |
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 12:57 |
Ova mi je slika predivna, a biljke su baš znalački raspoređene. Svaka čast Tija!
A da uživajuć u prizoru nešto i naučim, reci mi koja je to biljka u drugom redu iza stachysa i ona desno od nje sličnog lista ali manja.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 13:01 |
Horti, misliš na ovo;
Heuchera "Lime Rickey" i Heuchera "Rosada"
Ili misliš na Helleboruse (Kukurjeke). |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 13:50 |
Ajoooj, pa to su kukurjeci! Baš sam blento! Još mi se učinilo poznato lišće, al me zbunilo što kod mojih ni traga još od listova nigdje. Kako su ti lijepe heuchere !!! Ne mogu ih se nagledat... |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 16:25 |
Ma daj kakav blento. Kako to da su tvoji bez listova? Moji imaju non-stop listove. |
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 17:00 |
Tija,stvarno ti je krasan vrt,ovo zadnje pretumbavanje je bilo više nego uspješno!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 20:48 |
Za mene 'vrtlaricu s asfalta', tvoj vrt je dokaz da se dobrim izborom biljaka, na malom komadiću vrta u gradu može napraviti čudo!
(Pošteno priznajem, fotke sam si 'skinula' da mogu gurnuti nos u ekran i zoomirati, poradi proučavanja.) |
|
Tija
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:58 |
Bromelija najljepša ti hvala na komplimentu za "putić" ideja je pala sasvim slučajno
Anaida uzvračam lijepe pozdrave
Stefkaja i Korjenko pregledavajući neke puno starije fotke iz privatne arhive kad mi je gredica bila gotovo "prazna" ovo je sad pravo osvježenje gledati, drugačije je izači van na dvorište i vidjeti šarenilo a ne sivilo , odmah se drukčije osjećam.
|
|
Tija
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 22:00 |
jel da se isplatilo proživiti sav taj strah? Mi smo zadovoljni a to mi je najvažnije.
|
|
Tija
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 22:12 |
Draga moja a što ti misliš da sam ja "djevojka sa sela"??? Sad bi mi tata rekao "Ne nisi ti sa sela, ti si iz Mista" (a čuj meni je malo duže trebalo da spoznam da je Pirovac selo, meni je to bilo Misto). Dobro ja uglavno tam nisam ništ kopala. A tu mi je u mojem vrteku glavni domet moja lopatica br.3 (dvije sam već uništila). U ovaj vrtek su ti uloženi sati i sati promišljanja, razmišljanja, sađenja pa vađenja tih istih biljaka pa makar i na +40, ali Bože moj "kaj bu se primilo bu se primilo a kaj ne, ne, takav mu je horoskop".
Ma jest da jesam čitala i učila ali većinu toga sam potrefila, pa je sad ovakvo kakvo je. Jedva čekam da vidim gredicu na proljeće i u rano ljeto.
Dadeku bum prijavila krađu fotki, a o sankcijama bumo naravski razmislili.
|
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 09:11 |
Sve izgleda sjajno i zeleno. Ne bi čovjek povjerovao da je skoro prosinac. Onaj kutak sa građevinskim materijalom vjerujem da svi imamo . Što ćeš, to je realnost.
Meni se to čak i sviđa, jer pokazuje da u vrtu netko i "živi". Vrt nije slika, on je maleni ekosustav u koji spadamo i mi ljudi, skupa sa svojim građevinskim materijalom.
A i bit će ti zahvalne bubice, puževi i ostale životinjice kojima je teško u gradskom okruženju pronaći sklonište preko zime. Ovako će se zavući u taj kutak i tamo uspješno prezimiti.
Majka priroda će ti se s proljeća zahvaliti što čuvaš njezinu dječicu !
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 12:09 |
Na prvoj slici mi je predivan raspored cvijeća -i tako lijepo urađen . Svaka ti čast Tija -predivno-i vidim da baš imaš i poveće dvorište što je predivno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Tija
Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 14:33 |
Gogiću, hvala, samo puževi odmah mogu podići putovnicu i samovoljno izači iz mog vrta, da ih se nebi trebalo deportirati.
Niho moje dvorište ti je cca 80 m2 sa svim pripadajućim djelovima tak da nije baš poveće. Hvala na poticaju.
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 21:04 |
Tija, izgleda divno i ovako u jesenjem ruhu.
|
|
Tija
Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 18:32 |
Zvrkice hvala što si "bila", i odista je lijepo, a za mene koja baš i ne voli zimu i kad je sve pusto i tužno ovo je pravi "melem" .
|
|
zvonkica
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 19:12 |
lijepo je kod tebe, sve si uredila i pripremila za zimu .. za razliku od mene , još se nadam nekim poslovima, samo ne znam kada...
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 21:59 |
Tija bila sam ti u posjeti, vidila da si radila pripreme za zimu i da ti je vrt još uvik lip
|
|
Tija
Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 12:43 |
Zvonkice draga , kod vas je drugačije što se priprema za zimu tiče, ja se bojim onog teškog snijega ili ledene kiše koja može polomiti biljčice ako ih pravilno ne pripremim za zimu. Vanjice rođendanko naš hvala na posjeti i "lipim ričima" puno znače. |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 20:47 |
Tija znam, znam vrlo dobro da podrška puuuunnoooo znači
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 09:42 |
Tija "putic" mi se puno svidja ,kao citav tvoj vrt,a da ima posla oko sredjivanja znam,ja nikako da zavrsim,tacnije,da uradim staze i stazice...
|
|
Tija
Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 09:04 |
Gioiaa, ima se posla ali vremena jako malo.
Vanja puno hvala i nema na čemu
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |