moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Štefica,ne znam ni ja kako to one,yuce,cvatu.One stare 2-3 godine ne cvatu a opet ni ona koja mi je prošle godine cvala,ove ne cvate.Nikako da skužim taj njihov period cvatnje
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kat.rea,a udomila ih kad su mi već bili u dvorištu(netko ih je bacio).Ne znam samo šta da radim,pokrepat će,stalno grickaju bršljan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
cviječe krasno kao i uvijek a ove dvije štetočine su ti prekrasne
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Slatke male "cvjetne štetočine"
![]() Prekrasna boja ruže na slici ispod juke.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je prekrasno , ali neven i ruža
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Slatke su ti ove male štetočine!
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Sasha, onaj beli grmic je Deutzia, imam je i ja samo u ruzicastoj boji.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivno ti je cvijeće,pogotovo yuka,mene je moja razočarala,neče da cvate
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
A joooj,jesu slatki !
|
|
![]() |
|
Nešto i cvate,još nisu mački do toga došli
![]() Iris,kak se ovo zove???Vidjela sam to kod tebe
![]() mak
![]() neveni
![]() šipak ne cvate no prezimio je vani
![]() yuca
![]() i ruže
![]() |
|
![]() |
|
Imam,ne samo novo cvijeće,nego i nove male"štetočine" Evo mojih "cvjetnih štetočina" u akciji
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Majčina dušica je preeeeekrasna!!!!!!!
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Pred ovakvom lepotom covek ostaje bez reci, kod ovolike ljubavi covek pada na kolena.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Ma ako zafali znaš di ih ima.Već mi je MM reko šta sam tu šumu ostavila a meni ih bilo žao baciti.U stvari je tu šimšir koji sam "rezuckala "svakako a sad se ni ne vidi u šumi tih zvončića.
Drage moje,gosti se uvijek nekud spremaju ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala draga, moram ih posaditi u vrt, a nemam pojma kamo, naprijed ili odozada. Nadam se da će biti lijepi kao tvoji
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ooo daa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Cure hvala vam
![]() Katrea,i meni voluharice sve utamane no od prošle godine stavljam lukovice u mrežu.Meni je ostala neka plastificirana od nekih majstora i nju sam izrezala na kocke,stavila u zemlju i na nju lukovice.Za sad funkcionira i ljiljani su tu,gladiole sve niknule a i prošle godine mi ništa nisu pojele od onog šta je u mreži bilo.Zvončić ti naraste do 1 metra,ako mu odgovara može i malo više no ako mu ne odgovara on bude niski ali isto cvate. ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
draga svaka cast!!! vrt ti je super! |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Slažem se sa bakom...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno, prekrasno, prelijepo....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |