Mima35 - evo i mene |
Odgovori | Stranica <1 4243444546 58> |
Korisnik | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš me je nešto ulovio "doručak kod tiffanija".
|
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
same divote doručak je mrak obožavam taj motiv jedno pitanjce vezano uz sat za kčerkinu sobu na čemu je rađen i dali je kombinacija printa i salvete,inače su vam svi radovi super
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno Mima da si opet ovdje, radovi kao i uvijek drugačiji od drugih. Super, kčer je sigurno sretna. SRETAN VAM PRVI DAN ŠKOKICE! Naravno i svi ostali dani!
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curke.
Dalija, sat je rađen na jednom starom satu koji se nije više uklapao u sobu. Sve na satu su salvete. Na kraju sam istonirala bijelu boju s vodenim bojama i tako dodala zelenkastu nijansu. Kad radiš s vodenim bojama onda je potrebno prvi sloj prelakirati lakom u spreju, u suprotnom se razmrlja.
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima,prekrasni radovi
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bi jednu šarenu normalno da je baš to htijela pa neče imat pribor u nečem tmurnom kad mama tako divno radi
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima radovi su svi super, kutija za likovni mi je favorit.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kooooonačnooo si se vratila... potpisujem sve što su ti cure prije mene napisale... nadam se da vam je prvi tjedan školice prošao bezbolno... neka i svi drugi budu takvi... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure.
Jedno pitanje...
Ja sam novopečeni vlasnih perilice za posuđe i dogodilo mi se da su se šalice na kojima sam napravila decoupage i izlakirala s lakom za keramiku i zapekla, svejedno ogulile. Kakva su vaša iskustva s perilicom. Znate li kakvav drugi lak koji bi se bolje ponašao u perilici?
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božica-baka
Već proklijao Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna boca.....znaš šta je untra divno draga Mima......
svaka ćast a za svoju dječicu sve........zar ne............ |
|
mren
Već proklijao Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji radovi su tako početnički.....ovo su sve radovi od majstorice.....al kad "porastem" (sad imam samo mjesec dana) i ja ću praviti ovakve kutijice, pikslice, satove, kuglice... preljepo je....
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |