Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
šafran za Božić ma bravo , a japansko drvo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nona evo ti pusaza blagdane
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
neznam šta se događa sa kompom ,prebacim dvije slike i više ne mogu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve predivno, uvijek me oduševiš
![]() ![]() ![]() a onaj sukulent što ti je procvao je prva liga ![]() |
|
![]() |
|
hvala Mari taj sukulent uvijek cvate u ovo doba idrži cvijet jako dugo više od mjesec danas time da je i sam star nekoliko godina. Mora dosegnuti nekoliko godina da bi cvao ali kad počne cvjetati to čini redovno svake godine
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakav lijepi ugođaj
![]() Božićni klasični, krasan. Hiubiskus s kuglicama a u cvatu.... ![]() Pa rasvjetani sukulent i šafran... dašak proljeća.Predivno!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Još sam htjela pitati - jel' glorioza prezimi vani ili je preseliš u kuću da ne smrzne s obzirom da su i kod tebe niske temperature po zimi.
Na dalijama ti zavidim, imaš ih puno i sve su prekrasne. Jako ih volim, već sam ih puno kupila ali nemam niti jednu jer mi sve pojedu voluharice. Spomenula si da ih i ti imaš pa me čudi kak ti nisu pojele dalije. Imaš neki tajni recept? Šapni mi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sretna ti Nova 2012!
![]() |
|
![]() |
|
Dobro mi došla anabistrica nadam se da ćeš još koji puta navratiti u moj vrt.Ruža za koju pitaš zove se Samba Što se tiče glorioze odrežem ju i spremim u prostor kojem se ne smrzava.Za voluharice nemam nikakav tajni recept ,sladile su se one i sa dalijama ali mi je nešto i ostalo
![]() Mari i ja tebi želim puno Božjeg blagoslova u Novoj godini ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |