Surfinija - Surfinia |
Odgovori | Stranica <1 43444546> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne su, raskošne
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo madja !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
madja
Novo sjeme Pridružen: 15 Svibanj 2015 Lokacija: krcedin Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, trudim se dosta oko njih... Pozdrav
|
|
24crogirl
Nedavno posijan Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijece,predivno,puno brige ali zato ta raskos!!!!!Najljepse slike do sad,tocka!
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, svaka čast ! Prekrasne su vam.... moje su "otišle " ove godine... ...nešto mi nije baš cvjetna godina ......
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
Bit će bolje dogodine, žao mi je što su ti otišle.
|
|
Sunlight
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni mixevi...
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasnesu vam surfinije bravo.
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Madja,surfinije su Ti raj za oči,pa Te molim da mi napišeš kako ih točno i čime zaljevaš,koliko puta tjedno,koju zemlju koristiš i na kojoj strani imaš balkon,jer ih ja imam na južnoj i čista su nula,zemlja uvjek ko da uopće ne upija vodu bude suhonjava a puno ni ne cvatu.Koristim željezo i kristalon.Hvala Ti na odgovoru.
|
|
madja
Novo sjeme Pridružen: 15 Svibanj 2015 Lokacija: krcedin Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Silvestra moj balkon je na juznoj strani kao i tvoj. O tome kako ih odrzavam i kako zalivam vec sam napisala na prethodnim stranicama. Samo potrazi i sve ces shvatiti. Ako ti nesto nije jasno ti mi napisi pa cu ti ja objasniti. Sve je to u sustini vrlo jednostavno . I sve je vrlo bitno. Od zemlje pa do hrane i zastite od bolesti. Vazno je da je supstrat dobar i da dobro propusta vodu i da se redovno zaliva. Ja zalivam svako jutro i to obilno. A kada je jako toplo i dva puta u toku dana. Sve sto te zanima me pitaj. Zelim ti da imas lepe surfinije kao i ja. Pomocicu ti svojim savetima za iducu godinu. POZDRAV
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divota!
|
|
24crogirl
Nedavno posijan Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ekipa,kada je idealno vrijeme da surfinije ostanu preko noci na balkonu?Ja svoje jos ne ostavljam vani jer mi djeluje hladno navecer.
|
|
You know all those things you've always wanted to do?You should go do them.
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje su stalno vani (ne spremam ih od onog mraza nedavno) i ne vidim da im nešto smeta...
|
|
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurelia ove žute su preslatke, nisam ih do sada vidila....meni su se bijele pokazale najizdržljivijima, vjerovatno ću ih opet imati
ja surfinije nikada prije polovine petog mjeseca ne nabavljam.....mislim da ću za vikend na plac kod stričeke kod kojeg svake godine kupujem
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pčelica evo još jedne žute za tebe
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 43444546> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |