Kontesin vrt |
Odgovori | Stranica <1 4344454647 104> |
Korisnik | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za slikice!
Vidi se da vi kontinentalci malo kasnije uživate u proljeću ali će vjerujem kod vas duže trajati!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Konte još samo malo i stiči ćeš Shashu
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidiš kako se vi žemske fino zabavljate i zezate da sam znala, ostavila bih vam alat na dohvat ruke
jagoda, e baš lijepo da si svratila teglice sam ja mackala i hvala na pohvali (one koje sam sfušala sam stavila sa strane ) bergi kada vaši narcisi ocvatu moji će taman procvasti Lantana to se može dogoditi jedino ako preselim i Shashu i njen vrt na svoj brijeg Sarek ne zezaj...morat ću mijenjati avatar jer niti jedan achimenes do sada nije niknuo, ali je jedna lantana |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niknula ti je lantana??? E sad sam ljubomorna, meni niti jedna još uvijek !
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaj sad "stići mene"??! Zakaj da me stigne i u čemu!!?
E Konte "sivka"očem ja
Kaj je achimenes???Kak to u zagorju zovu
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha...misle na shoping cvijećki
achimenes je i u zagorju iako ga nisam vidla kod susjeda a kaj je sivko???? |
|
Zagorski bregi |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vas dvije ste veće plavuše od mene izgleda ! Shasha mi ti iz Zagorja moramo ići u Zg po ovaj achimenes, nema ti toga pri nam , kod nas ti je to rooooža, rožica itd ...
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooj baš sam ljubomorna sam da znaš na tu lantanu koja ti je niknula...kod mene isto još nikaj od achimenesa ali bome ni od cijele šume lantana koju sam posijala nije nikla niti jedna...sve u svemu sijanje je bilo uspješno
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefek...moramo još čekati, možda nekaj i naraste...osim trave
|
|
Zagorski bregi |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma da je bar trava niknula još bi se i veselila al čak ni trave nema kod mene...
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala Bogu na Goglu
Znam sad kaj je taj achi.... A Sivko je onaj sivko u kamenjaru.Ono kaj si sad sadila.Siva biljkica.Kad joj ime ne znaš da barem nadimak ima-sivko
Ivna,nas dvije smo"plavuše u duši"
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konti, super su noviteti! Šoping je vidim bio odličan, a lijepo je i na bregu već sad! Posebno moram pohvaliti lijepu teglicu, tvojih ruku djelo i krasan zumbul u njoj.
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja malo kasnim u obilasku vrtova, ali evo pijuckam kavicu i šetam, onaj luk ti je super, samo bi moj MM rekao skup ti taj "luk", ali to nam je svima u krvi. I ja sam od Bromi dobila campanule i baš dobro napreduju!
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curičke baš mi je drago da ste prošetale
nekako mi je otišla poruka u vjetar ili sam nekaj krivo kliknula pa ću sad samo malkice postavljati slike narcise napokon procvale (je je znam da je teglica malo zamusana jer je stajala na podu, kome smeta neka obriše jer ja nisam stigla ) Florijan okružen aubrietama ( I njega će trebati malo pofarbati) kat.reine potočnice se proširile po cijelom kamenjaru vinca počela cvasti presličica isto cvate divokozjak (tako je teta koja mi ga je prodala rekla da se zove) za danas toliko...sutra nova tortura |
|
Zagorski bregi |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znas konte super ti je ova prva tura ,a za teglicu ne brini sta je prljava ma ko to vidi kad takva ljepotica viri iz nje .
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
konte superČekam nastavak.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Konte, pa što su ti to Zagorke napravile od tvog Flokija! Kako su ga samo poraubale i očerupale - nezasitnice jedne. (Ma Zagorke su ti vražje puce, čuvaj ti od njih u buduće ne samo Flokija malog, već i svog Flokija Velikog) Bdw: Cvjećke su ti super! |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cveteki su super. Vaza se ne vidi da je zmusana!
A vinca tak mala pa već cvjeta. To me razveselilo, znači bude ove godine i moja!
Kamenjar.... joj kak ti zavidim da ga imaš i još tako lijep!
|
|
Odgovori | Stranica <1 4344454647 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |