Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 4344454647 113> |
Korisnik | ||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
malac je za 100, nego je li on prema svim tako otvoren. Čuj on mene odma u spavaću sobu i dalje ti ne smijem reći - zabranio mi je,ludnica. Mogla sam se s njim igrati ali trebale smo se malo isklafrati. Žao mi je, nadoknadit ću mu to drugi puta.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hehehe on ti je otvorena dusa....a da svakog vuce u sobu kad dojdu kod nas i ja ne smijem ici onda...hehehe i onda skace ili po krevetu ili se hice na glavu u kindac kaj mu ja ne dam----pa je to onda tajna i ja zato ne smijem ici ..hehehe.....kao da ne znam kaj ste delali...bdw imam baby phon jos navek pa se cujem kaj stvara taj mali vrazicak u sobi ..hihihh
|
||
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tocno tak jassi, prvo otkopale auto, onda sam isla jednu dragu tetu sa radionice odvesti doma jer nema sanse da ikoga po kijametu pustim da pjesaci i ponovno padne i potrga se.
nisam palila komp, vec lopatu u ruke i izlopatala sve zivo, da bi me docekao ponovo zameten ulaz, i auto prekriven s pol metra snijega. lijepo gojze na noge i pjesice do busa. :) danas sam pjesak, no nasla sam si garazu i do prvog maja mi je auto na suhom ;)
|
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a jok mi se nedamo iz auteka van...nema te nepogode da ne krecemo s tutacem...toni i mama...ihaaaaaaa
|
||
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jassi, tvoja ulica se cisti, moj ulaz da ne cistimo susjed i ja, ne bi ni to bilo pocisceno, ulicu ralica nije ni dotakla, i preko leda se zaista vise ne da bez problema spustati na cestu. evo bili kolega i ja i kad se zavrtio na ledu skoro mi se zabio u auto na parkiralistu.
|
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ciste sv.mateja, a da vidis ulaz i parking...hehehe skijaona i skakaona i klizaliste u jednom
|
||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ali to juče nije radio, krivi prijem |
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
onda se skidal garant
|
||
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
NIJE, pokazal mi zverinjak u kimbiću, časna pionirska, omladinska...
|
||
Ninochka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
cure, one koje dolaze u zagreb, ovo je chat mjesto pa mislim da bi vam bilo zanimljivo:
Second hand shop za klince u Zagrebu
SERMAGEOVA 4 ( KOD MAKSIMIRSKE 34) VELIKI ASORTIMAN DJEČJE ROBE OD 6MJ - 12 GOD. BENETTON MAJICE OD 15,00 - 30,00 KN IANA HLAČE OD 20,00 - 50,00 KN ZARA VESTE OD 40,00 - 50,00 KN PRENATAL CIPELE OD 30,00 - 80,00 KN TOMMY HILFIGER I OSTALE DOĐITE I UVJERITE SE U CIJENU I KVALITETU! PREUZIMAJU I VAŠU ROBU! Oglas je izasao kod mene na internoj u firmi. pa kome pase izvolite :) |
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sam rekla da je bil u kimbacu a zna da nesme naglavacke uljetat u njega..joj kad ga ja ufatim i istresem iz gacaaaaaaaaaa
ovaj oglas je predobar
|
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sam ja nekaj propustila ili fakat pola curka ne stavlja vise radove da gledamo kaj svi radimo?????? i nema ih vise na ostalim topicima????? skijanje ili kaj se desilo?
|
||
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dan... zante gdje sam bila pa ne bum o tome ali jutros nisam imala interneta pa vam se prije toga nisam mogla javiti...
Jassi ja sam se uljenila i nikako se pokrenuti da nešto napravim.... |
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ajmo onda , pali motore i na farbanje i ljepljenje...oma........
a ostatak.....hmmmmmmmmmmmmmmm
kak je bilo na snijegu?
|
||
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pepo.. napravili smo i snješka...
|
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hehehe koje ste majstorice, pa daj koju sliku sa snijega!!!!!!!!
|
||
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajd mi pošalji broj tel da ti pošaljem mms
|
||
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...desile su se dvije ( dobro, možda ) tri frakcije..... Jedan drugoj drži štangu i to je to.... a to ne bu dobro |
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a ak je to onda ok, ja mislila nedo bog goreg zla.......lako za stange......glavno da su tu salvete i boje, ja ne odustajem...lalalalalalaaaaaaaa, sam ne znam di stangu da najdem
|
||
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Koja sam ja plavuša.. niša ne kužim.....
|
||
Odgovori | Stranica <1 4344454647 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |