Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 134> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali kaktus ne znam. Pošto cvijeta nije bilo sve mi je sumnjivo. Plod a bez seksa (mislim cvjeta), dali je to moguće ? ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Možda nisi na vrijeme gledao pa ti promaknuo cvijet.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pinus....
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
Miss M. znaš da sam nabavio i povećalo. Samo nisam mislio sa njime gledati cvijeće nego uši.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neznam baš točno ime, znat će Pinus ili netko drugi ![]() Krasni su vam kaktusi. Mali Kaktus pravi su ljepotani, bez obzira što su mali. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
JOJ, nemoj samo pinusa za ID. Već 20 god nosim naočale.
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Onaj veliki je jedan od echinopsisa, e. schickendantzii ili e. thelegonoides, kaktusiću zaista si šminkerski rasporedila kaktuse kao u foto-studiju za ženidbu. Slažem se sa tvrdnjom da veličina kaktusa ne diže njegovu "cijenu", svi su lijepi - jednom će i oni maleni dostići velike..... Samo naprijed fotkajte! Pozdrav..........schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mali kaktus tvoji su se lijepo zašarenili, prekrasno, kao da idu na karneval u riu
![]() baš bi to bila lijepa povorka pinus, ovaj tvoj mi je novi za vidjeti, a cvijet - ko stigne sve popratiti imati ćeš što sijati |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Mali kaktus prekrasno. Eh Pinus "zloćo" jedan...
![]() ![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Kakvi divni cvjetovi. Kad vidim ove vase rasvjetale kaktuse zazalim sto sam svoje (osim Epiphylluma) zapostavila.
Trisa boja tvog "iznenadjenja" je divna i jako neobicna. Mene je jutros iznenadila "Bens Laura" ![]() A kapitalac je neumoran ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Karneval se nastavlja!!
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pinus, Mali Kaktus, Makk.....
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,Makk...
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mak, tvoj crveni Epiphyllum mi oduzima dah !
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Hvala Pinus, i ja se danima divim tvojim kaktusima, a mjesecima tvojim drugim vrstama cvijeca.
Ovaj kaktus ne dobije apsolutno nikakvu njegu. Ogroman je pa mu ne mogu ni zemlju promjeniti, a niti ne zna sta je prihrana. Ipak svake godine cvjeta 2 puta, drugi put s nesto manje cvjetova. Imam jos jedan crveni, ali su mu cvjetovi puno veci od ovoga, precnik 15cm. Kupljen je kao "Pinky", a nema ni p od pink. Mnoge druge sorte imaju pupove, pa cemo vidjeti kakve ce cvjetove imati. Na zalost prodavaci se cesto sluze prevarama, pa kupljeni kaktus nije ni blizu onag sta smo kupili. |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Pinus, Mali Kaktus, Makk.....
![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Ajme da ne nabrajam sve pojedinacno, cvjetovi su vam fenomenalni
![]() Pinus ono ti je plod sigurno, a kad cvate moras se stvarno zagledat u njega da bi skuzio. Evo slikica od moga u punom cvatu |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
U međuvremenu sam malo gledao podatke na netu o Epithelantha kaktusu i vidim da je to, to. Cvjet mu nije baš nešto. Što ne znači da tvoja epitelanta nije krasna @Plava digi. No, sa plodom umjesto cvjeta izgledaju još ljepše.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |