Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 4344454647 77> |
Korisnik | |
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe puca od ljepote,sve mi se sviđa. Vidim i ti imaš onu ukrasnu kadulju,prekrasna mi je,jedva čekam da se razraste.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dragoljub, englezice, sve me impresionira, a kaktusnjak ti je kao iz filma
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmee koje li divote! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma uh ja ti se već ljutim na taj svoj želudac koji mi ne da da normalno živim, ima da mu dam otpusnu kartu. Ali neće on mene smesti, da ja uživam.
došla bih ti ja radije nego išta. Kupila sam si grančicu bijelog krumpirka na flori, sad ću ga u stabalce do slijedeće godine ima da mi bude kao bombončić. Kako je tvoj? |
|
belica,zagreb
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusi i sukulenti
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je kod kamenjar lipo
bila sam i uživo vidjela sve te rascvjetane kaktuse, prekrasne sedume i sukulente... sređene gredice kojima ona nikakao nije zadovoljna , mada ja ne znam uopće o čemu priča, biljke su joj divne, puno ljubavi i truda je uloženo u njih, što se i vidi, a cvijeće joj to na najbolji način vraća |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preprepredivno je kod tebe toliko lijepih biljaka,cestitam ti na prekrasno preobrazbi tko bi reko da u par mjeseci moze doci do takve preobrazbe ,i da i moj takav ce dobiti cvijetic
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš mi gode vaše pohvale ,svima vam puno hvala ..trudim se ja a i moje biljke da se dobro slažemo za sve moje goste
jucer nisam mogla odolit nekim biljkicama ,kako bi kad su fenomenalne |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej divno si se ponovila. Adenium je pravi bombončić- isti moj.
|
|
belica,zagreb
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj grcki olender procvjeto
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šlajer koji sam sijala proljetos
mali mali ,al obožavani acer |
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hortenzija
lonicera mi procvala i obradovala me ,mala je to grančica i vec mi dala cvijet monarda počela cvjetat |
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje ljubimice
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam bas ljubitelj ljiljana al eto,imam ih
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sirotica liejpo napreduje
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izvadila sam agave iz gredice
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad malo kaktusa...
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
Odgovori | Stranica <1 4344454647 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |