Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 70> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadam se da vas nisam previše udavila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ti imaš svega lijepoga,ne samo orhideje,čak i kaktuse,super!!!
![]() Vidim da si u teglu pred vratima posadila i adenium,nije li mu tamo hladno?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Nije, ne buni se
![]() Ta strana kuće je uvijek na suncu, a natkriveno je. Čak je i pupove izbacio |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Kako su mi slatke one male biljčice,stapeljice.
![]() Draga,kod tebe je kao u Raju,prekrasno. ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Šta reći osim da ti je cvijeće prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje! Sutra poslikam vrt
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Potpisujem ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Krasno je, jedva čekam nove slike ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Uh, zaboravila sam slikati. Malo sam u gužvi... Budem uskoro
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() lijepe i zdrave ljubičice |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Za oči, ne moram govoriti u kakvom su mi stanju, vidjevši tvoje ljepotice na tušitanju !! ![]() Prekrasna mi je tegla kod ulaza !! Ali otkačila sam se do kraja - kada sam vidjela tvoje okačene orhideje !! Veličanstvene su, i s tobom ću čekat da se otvore i ostali pupoljčići!! U tome plavetnilu bi se najrađe utopila !!! Lijepi pozdravčić ti ostavljam !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sliknula sam nešto na brzinu danas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moje ljubimice za kraj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Koje boje
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
što bi bio život bez boja....divno je
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...hm...neznam koga da odaberem za ljubimca...orhideje, peseka ili adeniume???...velika trilema!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |