Emilly |
Odgovori | Stranica <1 4344454647 70> |
Korisnik | |
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da vas nisam previše udavila
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti imaš svega lijepoga,ne samo orhideje,čak i kaktuse,super!!!
Vidim da si u teglu pred vratima posadila i adenium,nije li mu tamo hladno?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije, ne buni se
Ta strana kuće je uvijek na suncu, a natkriveno je. Čak je i pupove izbacio |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su mi slatke one male biljčice,stapeljice.
Draga,kod tebe je kao u Raju,prekrasno. |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta reći osim da ti je cvijeće prekrasno
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage moje! Sutra poslikam vrt
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PotpisujemBravo draga |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno je, jedva čekam nove slike . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, zaboravila sam slikati. Malo sam u gužvi... Budem uskoro
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divote! a imaš ti i drugih lijepih biljčica osim orhideja
lijepe i zdrave ljubičice |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za oči, ne moram govoriti u kakvom su mi stanju, vidjevši tvoje ljepotice na tušitanju !! Kao da sam ih vidjela gole !! I meni bi sada godio tuš-ali hladan !! Prekrasna mi je tegla kod ulaza !! Ali otkačila sam se do kraja - kada sam vidjela tvoje okačene orhideje !! Veličanstvene su, i s tobom ću čekat da se otvore i ostali pupoljčići!! U tome plavetnilu bi se najrađe utopila !!! Lijepi pozdravčić ti ostavljam !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sliknula sam nešto na brzinu danas
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje ljubimice za kraj
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje boje
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što bi bio život bez boja....divno je
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hm...neznam koga da odaberem za ljubimca...orhideje, peseka ili adeniume???...velika trilema!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | Stranica <1 4344454647 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |