Glikica - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 4344454647 142> |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sam krenula, imat ću u dvorištu aleju panjeva
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je divno vidjeti osunčano dvorište i panj ti je za 5
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefica, panj je izvučen iz Bosuta !
Niho, da te utješim, davno prije sam ja tu eševeriju imala, ali sam mislila da je čuvarkuća i ostvila ju vani u dvorištu. Naravno da se smrzla. Baš sam bila pametna, na sreću ima ih dosta u prodaji pa sam si opet nabavila, sad pazim na nju. Bebolina,meni su panjevi velika opsesija, i stvarno se mogu ukomponbirati svugdje, sa čuvarkućama, bršljanom..... ma milina. |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako dragi Bog da zdravlja ja ću vidjeti ove panjeve uživo
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daće Bog zdravlja Kaktusiću moju dragi, vidjet ćeš ti to sve uživo.......
A i ona tvoja Freeeee, pssssst, nemoj joj reći da sam ti ovo rekla ! |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne,neću joj reči,kao baba babi,ali ona je moja
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si me razveselila sa ovim sunčanim slikama,kao da si u drugoj vremenskoj zoni.A i sukulentići cvjetajući su prekrasni.
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusiću, rekla sam psssssssssssssssstttttt.....
Camellia, tako je divna subota bila kod mene,cijeli dan sam bila vani, a u nedjelju zaružilo mračno i tmurno, grozno ! cure, evo vam |
|
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
psssssssttttttttt,neću reči ni riječ više.
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ljubim te ........
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju !! E, pa drage moje babe, kaj vi to dogovarate ? Spavanje ili velike brze šetnje ? Nije fer, nemojte ni planirati bez mene..jer bez mene nema šetnji !! Glikice, nisam gledala sve, jer mi je ovo vaše šaputanje skrenulo pažnju, jel imaš snijega ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pas mu ..... !!! Pa ti zbilja nemaš snijega !!!! DOOLLAAZIMO k tebi na zimovanje !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Fanika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice, evo mene u šetnji tvojim vrtom, krasnih kaktusa sam se nagledala, i jezerce mi se svidjelo
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo me nije bilo,malo sam prosetala ,prve ovogodisnje slikice su lijepe,aloa je predivna a tek ova slika panja,jedva cekam vidit ga punoga
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Panjevi zavladali , a tek još kad ih Bosut izbaci na proljeće, gdje će ti biti kraj???? samo da tee ne škrcnu leđa od tereta Prdivne sličice u sredini zime, BRAVO majstorice
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove slikice su od subote, stvarno je bio prelijep dan !
Panj će dobiti zasluženo i mjesto i stanovnike na proljeće ! Free, jhoj nešto sam ti htjela reći, al sad više ne znam,kad se sjetim reći ću ! Kamenjar, kakrusi pajke pa se ti i ja baš i ne viđamo, jel ? Fanika, drago mi je da si navratila u moje dvorište ! Aralija, znaš kako ja smještam panjeve: pivo je u frižideru, dođe ekipa i ja samo kažem malo lijevo, malo desno, naprijed, nazad, bla-bla.... Neću se ja potrgati, ne ne ! |
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava šefica nema šta! Malo lijevo, malo desno... pazi da ti koji na glavi ne završi
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj panj je kao stvoren za neke puzave vrste moraš tu nešto
|
|
Odgovori | Stranica <1 4344454647 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |