Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 243> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvodim pravo na vrtlarsko autorsku kupnju.( Što je pisac htio da kaže?)
Zabrana kopiranja ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja isto, a naročito ako su plavi.
Smrcko - najslađe je kad možeš nešto ukrast, pa makar to bila i ideja, a ova tvoja vaza je genijalna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ukrala sam i ja poljsku ljubičicu i onda sam rekla susjedi.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E od šume ja uvijek nešto ukradem ,ali pazim da kod mene preživi, pa što ako mu malo promijenim mjesto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo ti još jedna ideja. Spojene glinene posude.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kad dođeš kod mene prvo ideš u šumu pa sebi izaberi šta ti srce želi niko te neće dirati i mogla si mi ponijeti ovi par vazni
![]() |
|
![]() |
|
Smrcko posude su predivne, uvijek ih gledam, ali su preskupe.
Niho, strpljenja - molim.
Ne mogu a da ne slikam moj božur čije cvjetne glave su skoro kao moja (kaže mm teške, a prazne - ha-ha).
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
triša tvoj božur je već procvao
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš je prekrasan i tako je bujan, moj ima samo dvije grančice i svaki dan nađem neki slomljeni list, neznam da li je to od vjetra.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Božur je stvarno
![]() Nije loše ponekad imati "šuplju" glavu - sve gluposti mogu proći kroz nju kao propuh - a takvih stvari ima podosta i sve više!
|
|
![]() |
|
Cure imam ga već 5 godina i sada mi već zauzima previše mjesta, ili moram raskrčit sve oko njega ili ga selit u vikendicu, a još imam i dva crvena, što će biti kad se oni razbujaju, no smislit ću nešto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tvoje će cvijeće tražiti penziju
![]() ![]() Šalim se. ![]() ![]() Spojene posude možeš i napraviti , zaljepiš ih kao one ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Doću ja po jedan. Sad kad znam da ti smeta , neće me boliti duša što kradem. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
triša,znaš kaj će biti? preselit ćemo ih u zagorje
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ja sam to već zamislila , zato sam i slikala. Ne mora biti baš tako. Uzmeš terakot pitare i poljepiš ih da liče onako. U budućnosti ću to da sprovedem u djelo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja mislim da je tvoj m. u pravu ----------lijepo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
božur je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |