Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 69> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje hvala vam što navraćate u moju temu i pratite moje cvijeće. Svima velika
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baka, što se tiče salixa ovaj kojeg ja imam je minijaturni i ovako bi trebao izgledati od prilike.
Slika je skinuta sa neta.
![]() A onaj drugi cvijet je begonija a koštala je samo 10,00 kuna...morala sam je kupiti.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome...takva prilika se ne propušta
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
krasno cvijeće, a noviteti za 10
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Lijepe i raznolike nove biljne ljubimice si nabavila.
|
|
![]() |
|
Konte, ovo sam baš pravo "ubola"
Lora, Cimi proljeće je konačno tu, pa se i ja spremam za svoju terasu i vrt.
Drago mi je da vam se sviđaju moje biljke.
![]() |
|
![]() |
|
Imam pitanje, to jest tražim savjet znalaca.
Ovo je ruža koju sam kupila prije par mjeseci (1-2) i ona mi je super krenula.
Prvo pitanje: da li je trebam orezati ove nove grančice
Drugo pitanje: da li postoji mogućnost da je presadim na vrt, ukopam tako duboko da mi samo ova uspravna grana ostane i da od te grane pokušam napraviti stablašicu.
Da li bi to bilo izvedivo?
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Krasni noviteti, i meni se salix posebno sviđa!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivni noviteti.
![]() Trebala bi konsultirati Flaviju za ružu ![]() Gledala sam na netu, ali se ne sjećam gdje filmiće o orezivanju ruže. Treba napraviti konstrukciju i arhitekturu ruže. Ovisi o vrsti ruže kako bi to trebalo izgledati i po kojim pravilima ići. Iako se može reći da to nije mudro slovo , jeste i upravo je to ono što čini velike vrtlare naspram nas( naprave kraljicu od ruže) i rade u nacijonalnim vrtovima. Poslat ću ti na PM neke linkove , ako ti mogu pomoći malo istražuj ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
rezultati sjetve su slični mojima, jednako tako bujno je i kod mene,hahaha....
Ali, zato su nove biljke prelijepe, a naročito gospodična begonija, savršen izbor, draga.
lijepi pozdrav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma i sjemenke ce poceti bolje nicati
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje i kod mene je otvorena sezona konačno.Uskoro slijede slikice novog cvijeća.
Mačak i meni je salix jako lijepi, ali to je onaj mini salix.
Smrcko, flavia mi je već objasnila kako trebam raditi, pitanje je samo da li ću uspjeti.
RS ja i nisam baš zadovoljna ovim što niče. Rajčica je tako tanka i ide samo u visinu pa je tako krhka i lako se lomi. A niti cvijeće se nije baš pretrglo da nikne. Neke biljke mi uopće nisu još nikle...
Gio, iz tvojih usta u Božje uši
![]() |
|
![]() |
|
Ovako je izgledao moj vrt sa prvim cvijećem....
![]() A ovako je izgledao poslije Lantaninog paketa...
![]() ![]() Zamislite, poslala mi je i freziju, mome oduševljenju nije bilo kraja.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ostatak slijedi sutra..
Opet me nešto zeza komp...
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
da je to moja ruža,ja bih je posadila u vrt.ne bih rezala onu veliku uspravnu granu,samo bi otkinula one nove male grančice koje su potjerale sastrane.ako ćeš formirati stablašicu,one ti ne trebaju.stavila bih je u zemlju tako da ti izvan zemlje ostane samo te dvije grane tj. onu vodoravnu granu na kojoj je potjerala uspravnu granu.uhhh sva sam se zapetljala.
![]() veliki pozdrav goga-zg ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne si poklone dobila i lijepo ih izkombinirala, jedva čekam da se to raširi i da vrt bljesne u pravom sjaju
![]() |
|
![]() |
|
Draga goga upravo sam to i napravila!!!
Posađena je već u vrt i sve grane sam otkinula osim ove koja raste uspravno pa ćemo vidjeti šta će od nje nastati, drži mi fige.
Smrcko, i ja jedva čekam da to svo cvijeće krene i bude raskošno, svaki dan više puta obilazim vrt ali još je rano za bilo kakve pomake. Ali krenut će to sve uskoro...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uskoro ce biti sve cvjetno
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nema šta i kod tebe se vrt ubrzano popunjava...
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |