natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala anđelka
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kao i uvijek prepuna ideja...ideja koje realiziraš na najbolji moguči način.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...potpuno sam suglasna s Lulom, krasna ideja - odlična provedba...
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
evo me nazad na forum...u nedostatki vremena samo sam prelitila preko slika, komentare nisam citala...sve mi je super...malo mi nije legla ona masa na platnu s ruzicama...nekak mi je ta masa bas za zimske motive...kao snijeg...
izrazito mi se svida kako si odradila ogledalce za Saru, poklopac za dozer za svekrivu i definitivno pokeraski komplet... skrinja najvise... ![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
evo ih... svih šest na okupu... tuto kompleto gotovih...
na zahtjev naručitelja radova, dodan je još i 2K ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala goga...
da, ta slika sa ružama i masom nije ni meni sjela, ali znaš mene...mujo vidi, mujo proba, muji se ne svidi... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
super komplet
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
nato, tvoji radovi su prepredivni ,a ova ploćica ostavila me bez daha!
![]() QUOTE=mnataša1]evo ga, moj novi pokušaj shabby shica... to je drvena pločica koja je poslužilakao pločica sa mojim prezimenom na ulaznim vratima moje kuće. prezime sam razumljivo, malo izbrisala... ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Komplet čaša više nego prekrasan! Bravo za majstoricu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
pridružujem se..bravo za ideju!!!!!!!
|
|
![]() |
|
često sam sama sebi davež i kad anešto naumim,onda to naumim ko tvrdoglavo magare... tako sam sada naumila da napravim još jednu ogrlicu od DAS mase, ne bi li sama sebi saprala gorak okus neuspjeha prve ogrlice...
moram priznati...iskreno... samo sam ga malo ublažila...ne i još uvijek saprala... dakle...opet DAS masa i igra salvetama... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Nataša, čaše su
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Nataša, čaše ovako skupa izgledaju odlično, stvarno si ih dobro napravila!
![]() ps. čime si lijepila špagicu?
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Nato zlato,za ovu ogrlicu od mene dobivaš pehar naše poznate umjetnice mnataše1 ukrašen sa 2K i kartaškim motivom kao specijalnu nagradu za kraljicu DAS-MAS!!!
![]() |
|
![]() |
|
cure moje, predivne ste... tako ste me sada razveselile, ohrabrile i raznježile, ali i postidile ovolikim odavanjem počasti za DAS masu...kako sam već jednom odgovorila, ne smatram se kraljicom DAS mase, već samo djetetom koje se njome voli igrati, oblikovati, provući kroz prste...
dale ste mikrila da pokušam barem još jednom i sa još jednom ogrlicom... |
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Cure su sve rekle, a ja da nadodam, motiv špage na gornjem dijelu čaše za desetku!
2k legao izmišljeno.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Samo se ti dalje igraj,odlično ti ide...komplet čaša predivan,a i ogrlica ti je dobro ispala(nije uvijek dobro ni da sve izgleda savršeno)
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
bas je dobro sto si tako tvrdoglava... da nisi ostali bi uskraceni za predivnu ogrlicu... jako mi se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Mila moja toliko brzo radiš da ne stignem toliko brzo komentirati...ali ti i onako znaš moje mišljenje...za sve |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |