moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam,ne samo novo cvijeće,nego i nove male"štetočine" Evo mojih "cvjetnih štetočina" u akciji
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nešto i cvate,još nisu mački do toga došli
![]() Iris,kak se ovo zove???Vidjela sam to kod tebe
![]() mak
![]() neveni
![]() šipak ne cvate no prezimio je vani
![]() yuca
![]() i ruže
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
A joooj,jesu slatki !
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivno ti je cvijeće,pogotovo yuka,mene je moja razočarala,neče da cvate
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Sasha, onaj beli grmic je Deutzia, imam je i ja samo u ruzicastoj boji.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Slatke su ti ove male štetočine!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je prekrasno , ali neven i ruža
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Slatke male "cvjetne štetočine"
![]() Prekrasna boja ruže na slici ispod juke.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
cviječe krasno kao i uvijek a ove dvije štetočine su ti prekrasne
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Kat.rea,a udomila ih kad su mi već bili u dvorištu(netko ih je bacio).Ne znam samo šta da radim,pokrepat će,stalno grickaju bršljan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica,ne znam ni ja kako to one,yuce,cvatu.One stare 2-3 godine ne cvatu a opet ni ona koja mi je prošle godine cvala,ove ne cvate.Nikako da skužim taj njihov period cvatnje
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
vrt ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
"Štetočine" su medene, a vidim da ipak ostaje puno toga predivnoga, ne mogu one uništiti sve što ti stvoriš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Joj,ljudovi moji dragi,ja sam presretna.Ovo je moja Suzzy koju sam posijala(e sad bi u dnevnik trebala virnuti da vidim kad)i konačno cvateeee
![]() A ovo su ostići,isto posijani pred kraj zime.Sad čekam trećeg da vidim koji će cvijet imati.
Mislim da ću ih za sljedeću godinu puno više posijati jer sasvim ok izgledaju.
![]() još malo lončanica
|
![]() |
|
Lavanda mi je počela cvasti.
Ovo je jedna malecka(malecka prema onoj na sljedećoj slici)
![]() a ova nije malecka
![]() još jedno moje"remek djelo" od bijele puzajuće ruže -stablašica
![]() |
|
![]() |
|
Kao i uvijek ,sve je tak lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Konačno je imam
![]() ![]() ![]() čuvarkuća
![]() graničica(sad već naveliko cvate)
![]() Ovo je djelo vrijednih mi"oprašivača",od plavog sad imam bijeli i ovaj rozi zvončić
![]() to ne znam kak se zove no baš mi je medeno
![]() zvončići sa iberisom(valjda)
![]() i jedan iz pločnika niknuo(nemam ga srca iščupati)
![]() crveni ljiljan
![]() ![]() ruže
![]() |
|
![]() |
|
Štefica,skoro te nisam vidjela,uletjela si mi u postavljanje slikica
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Puno toga sam htjela napisati dok sam gledala slike. Uglavnom imam dojam da sam ja na kontinentu, a ti negdje na moru. Puno biljaka meni tek kreće, a tebi bujno cvate.
Nar ti još nije cvao? I moj je krenuo tolicki prije 4 - 5godina, a vidi ga sada. Lani je cvao, nije bilo poloda. Do sad mi se čini da su zametnuta dva.
I .... sve sam zaboravila što sam htjela komentirati.
Kratko: Ostadoh bez komentara.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
shasha |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |