Kaktusi u cvatu |
Odgovori | Stranica <1 4445464748 134> |
Korisnik | |
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale za ove gore ljepotane,a ovaj crveni og Mak je strava!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas su procvjetala jos 2 crvena Sad imam 3 razlicite vrste crvene boje. Razlika je u nijansi i velicini cvijeta.
|
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos nisam uspjela pronaci ovdje kod nas ove ljepotane.Dok ih nisam vidjela kako cvatu,smatrala sam ih prilicno dosadnim kaktusima.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Makk...mali su a tako lijepo cvjetaju, moj još nema niti pupove, vjerojatno neće niti ove godine cvjetati |
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon ja sam svoje kupila kao neoziljene listove i neki su odmah sljedece godine cvjetali.
Zimi moraju imati "hladnu fazu" da bi onda u proljece, kad ugrije, poceli pupati. Ako su ti cijelu zimu bili u toplom stanu onda je malo teze s cvjetanjem. Oni zbilja ne traze puno, mozda je greska bas u previse njege |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
makk....nisu bili u toplom, kao i svim mojim kaktusima, tako sam i njemu osigurala zimsko mirovanje, možda mu sad jednostavno nedostaje sunca i topline koje nikako da stigne, sve nešto na rate po dan dva i onda kiša. Inače prošle godine kaktusi su u ovo doba već naveliko cvjetali, a sad tek tu i tamo jedan cvjetić.
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Makk,prelijepi su,i ja još čekam cvijet od njih.
Pinus,drugi,drugi,a koliko će ih još biti.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pinus....ovo će biti prava kruna od cvijeća, .....prekrasan mu je cvijet
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon, ovo hladno vrijeme ga usporava . Ali dobro je i tako mic po mic. Drugi cvijet i na ovom (lobivia ?) penzionerskom kaktusu. Cvijet otvora ujutro kao i svi ostali kaktusi. U tri popodne ga zatvori. Neda mu se više. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pinus...mali kaktus....
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,ja sam to kod rebutia primijetila,one počnu odmah ujutro i već rano poslije podne se zatvore,za razliku od gimnića kojima treba da ih sunce dobro ugrije i tek onda se otvore i ostanu dugo otvoreni.
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
dzeni
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Woooow,divni su svi,ali bas svi.............!!!!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepi su Mak. Pinus standardno - prekrasno. Bravo Mali kaktus. Bebolina jedan ali vrijedan.
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
ogulin
Novo sjeme Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja chamaelobivia
http://imageshack.us/photo/my-images/694/p6022619.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/814/p6022620.jpg/ |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam koji mi je ljepsi,svi su prelijepi..evo i mojih jos
ovaj sedumič što je prekrio kaktus obožavam ,po zimi bude skoro pa crn |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
Odgovori | Stranica <1 4445464748 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |