Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 4445464748 120> |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slak i vulkanska lava su mi najbolji
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blue sky, sad je još ljepše....više vulkančića se rascvalo...
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ovo je niknulo med peršinom....nije kamilica....!!!
...a ovo med salatom...mislim da je datura...čekam na cvijet da vidim boju...inače sam rekla da je nem sijala ....iznenadila me... (ipak sam posijala par sjemenkica od Mari, bijelo ljubičaste...) ....sjemenka od vanilaste magnolije...dal bu kaj s toga???? povaljenice ne puštaju korijen...probala sam margotirati...još čekam.. ...kad zazori sjemenka, probala bum i to izkemijati... ...ivanjske ivančice u punom sjaju...malo kasne.......reklameeeee prooooooć..... ...nigele... |
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je divno, a ivančice su posebno lijepe
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara, trudim se na sve strane sa svojim prstićima počeprkati, posaditi, presaditi, razmožiti....Nekad uspije, nekad ne...
I onda, ak mi nešto uspije, nema sretnije osobe od mene, jer zbilja to napravim s ljubavlju!!! Moon, za ivančice sam mislila da se nit nebudu otvorile, najprije su je izmorile vrućine, onda par dana pljuskići, al, eto, ne daju se one, hvala Bogu!!! Samo je po par latica dobili smečkaste flekice, inače su OK! I meni se dopadaju, jako! ...evo, još malo da vas "udavim" sa mojim biljčicama... ...lani sam se jadala kak mi clivie neće cvasti... Antonia mi je čak i poslala "uputstva za upotrebu"...malo sam proučila, i iako smo došle do zaključka da se ne treba presaditi, ja sam presadila...bilo ih je pet u tegli...ove godine su me i one iznenadile... ...razlog ne znam...valjda zato kaj sam ih tužakala da ne cvatu... evo...već se druga sprema procvasti... ...i lantana je konačno procvjetala... ...jel bum ja to cval...? ....slakić je dobil društvo... ...dubrovački zavodnik samo da ne procvate... ...nikak da uhvatim stefanotisa, zvanog Štefek, u punom sjaju...cvjetići nikak da se dogovore da procvatu u isti čas¨! ...moje prvo carsko oko...ne znam kome zahvaliti na sjemenu... |
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako su ti lijepe nigela! jako mi je drago šta ti je procvala klivia, glavno da će cvijetati a zbog čega nije važno! gospar koga si simpatično nazvala zavodnik će biti prekrasan sa svojim cvijetom!
tvoje cvijeće je tako lijepo zeleno i zdravo, vidi se da ga njeguješ sa ljubavlju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nigele su predivne, prvi put ih vidim! jesu li jednogodišnje ili!?
ma sve ti je prelijepo!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija,
Vilmač, posijala sam ih ove godine prvi put!!! Dobila sam ih na svojoj prvoj forumskoj kavi od neke dobre dušice! I meni su preslatke!!! Sad su neke već formirale ukrasne "glavice" sa sjemenjem! Ak želiš, bum sakupljala pa ti pošaljem! Valjda bu kaj s toga! Drago društvo, kod nas pala mrvičičičica kiše, al se ipak lakše diše!!! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Polako se otvara moja stara nepoznata ljepotica!!
Cvijet me podsjeća na svježu smokvu!!! Baš bi prigrizla koju!!!mmm... Stavila sam je i na identifikaciju, no ja se niko nije javil da ju imenuje!!! |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro,ostavi malo sjemenka nigela da ti se same rasiju,vidjet ćeš do godine koloko ćeš ih imati.
I kod mene neka mrvica od kišice.
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbilja neobično!
a od nigela skupljaj sjeme, please!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MK, naravno da hoću, al ću malo i pokupit da ponekog usrećim!!!
Mysti, recimo, ili...Vilmača...! I da...riješena je enigma...ova krasotica je.najvjerovatnije...Haemanthus multiflorus! Floramye je pomogla!!! Ovakova je u punom sjaju...pst...dolazi još jedan cvijetak, još je pup!!! Ovo proljeće i sad ljeti, nisam još napravila raspored cvjeća oko kuće, jer su trebali doći majstori oko kuće postavljat izolaciju! Kak to biva, dolaze tek sutra!!! Ono sve kaj je bilo, al stvarno, nabacano oko kuće, stavili smo u jedan kut., kao...da im ne smeta...eeeeto baš tam paše, uz neke sitne sitne preinake... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nepoznati kukac u lavandi...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....aha...otvorio se i drugi pupoljak!!!
... jedini suncokret koji je preživio moje slučajno šišanje... ...zvjezdan se malo požurio... |
|
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo ,lijepo ,lijepo...
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro,sve sam pogledala i mogu samo reči da je cvjetnjak
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš lijepo cvijeće Lovro ali ona narančasta(bar mi se čini da jest narančasta ) čupavica je famozna !
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blue sky, Silvestra, ivna, baš lijepo kaj ste došle!!!!
Od zadnji put su mi slike"narasle"! Moram ih prepravljati! Neznam kak je došlo do toga! Narančašta čupavica, kak veli ivna, i dalje lijepo napreduje!!! |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4445464748 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |