Catalpa - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 4445464748 70> |
Korisnik | |
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Zagorju malo seoce između Zlatara i Lobora.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je to tvoj vrt?
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Catalpa lijep je vrt tvoje rodice, zaista impozantan, nadam se da ima vrtlara; osobno više volim slobodne forme kao što je tvoj vrt, topliji i intimniji je; fali mi malo duše ovoj geometriji, no zgodno izgleda, kao park nekog dvorca
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM nažalost nije napisala sam ispod prve slike da je to vrt od moje polusestrične u Loborskom završju. Danas sam popodne bila kod nje na kavi i prva slika je pogled s balkona.Pitala sam je dali mogu staviti slike i ovaj put stvarno više nisam mogla odoljeti.Cijelo joj je dvorište lijepo i veliko a ovaj park je srce tog imanja.
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od takvog prekrasnog prizora, nisam se koncentrirala na tekst. Uloženo je puno truda, vidi se na svakom kvadratu parka.
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa nema vrtlara ima MM koji obavlja šišanje, ona ostatak održavanja, prije je tu bila šikara i stvarno je puno truda uloženo ima i dosta ogromnog kamenja koje je postavljano strojevima, smanjene su trajnice i izbačene ruže zbog kotline u kojoj se nalazi pa izmrzavaju. Ali trebalo je puno hrabrosti i truda da se to napravi, divni su ljudi kod njih vrijedi ona stara zagorska "Dobro mi došel prijatelj"
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni odgovara draga Nisa ugodniji i manji prostor,ovo je zaista veliko imanje.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve postaje vrjednije kad čovjek sam napravi, za tvoju rodicu
|
|
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM zaista je puno uloženo, kažu ti divni i vrijedni ljudi i naravno ni održavanje nije lako, puno je to, povremeno i teško, sami su uzgojili sadnice šimšira,berberisa ima toga, zaboravila sam broj ali eto ne odustaju.
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš li naziv klematisa, ili slikaj izbliza da vidimo točno koji je; prva skupina se ne orezuje, a ovaj to i nije; druga i treća skupina se režu krajem zime; druga skupina na 50, 60, 80 cm visine, ovisno o dobi biljke, a treća skupina se reže nisko, na nekih desetak do dvadeset cm od tla. Nadam se da sam ti bar malo pomogla, u svakom slučaju orezivanje treba pričekati još koji mjesec
|
|
|
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt tvoje polusestricne. Nisam ni znala da tako nesto postoji u blizini.
Kako se tvoj vrt drzi na ovim kisama? |
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa to je ms bateman cvate na proljeće i sad vrlo malo, ne znam u koju skupinu pripada, možda sam ga trebala već orezati.
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rubensica postoji i tamo je mlin. Moj vrt ovih dana pliva nije baš najbolje, ove godine red puževa, red suše i sad previše vode, valjda će proći, samo da sad ne zahladi previše budu se biljke oporavile. Hvala ti na posjeti.
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mislila sam da je Miss Bateman, imam ju i ja, grupa 2, orezuje se krajem zime, ja svoju režem na 60 cm; nisi zakasnila
|
|
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa hvala ti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 4445464748 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |