Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 92> |
Korisnik | |
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Josipa,
![]() ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Josipa, svi se ulijenili preko zime, ali tebe zatrpali s poslom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() neznam ni ja..moram jako puno pisati i proucavati budem satima na slikama onoga sto imam al moram cekati da procvjeta da bih bila sigurna sto je sto...tako je kod nas pocetnika...kad pricam sa nekim laikom ispada da sve znam a nisam nista drugo nego mala beba u usporedbi sa nasim prijateljicama... |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() Puno toga ne znam što je al ovdje na tvojim stranicama ću se "informirati". Napravila si i još jedan mali kamenjar, jako je lijep. Ima li kod tebe kakvih novosti o dihondri? Kod mene još ništa! ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...drago mi je vidjeti da sve lijepo napreduje i da ima dobrih ljudi u susjedstvu
![]() lijepo te pozdravljam draga Josipa ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
To se zove dobrim susjedstvom, bit će to eksplozija boja i oblika kod tebe draga.
![]() |
|
![]() |
|
ovako to izgleda kad odes u susjedstvo i dobijes od srca svega...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
uuuu kod tebe svega ima
![]() |
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moj danasni dar meni drage osobe...
![]() ![]() neznam im imena pa ako ih netko prepoznaje voljela bih znati....pusa svima do odlaska u dvoriste i sunca da se mogu poslikati u svom svom sjaju vasa i moja ljubav....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vjerujem da će makar koji ostati.... To se i meni događa... Svi smo nestrpljivi da izrastu što prije ali bolje je ponekad pričekati..... Bit će to sve dobro.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
jedna prikladna za sve vas ponaosob a posebno mojoj dobroj vili...zna ona to jako dobro....
![]() ![]() moja crvena lonciera od srca darivana kao i sve drugo....hvala ti... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
a ovdje sve sve vi mile moje koje ste dale si truda da mi poklonite dio sebe i svoga bogatstva...jako sam vam svima zahvalna i sretna sam sto vas imam....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |