Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja moram reći da su moje vinke još uvijek lijepe skoro kao usred ljeta.
I ja sam spremila nešto za tebe |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala mačak..ali su dosta svijetle..nikako da iščeprkam ovdije iz kamenjara
gomolji su jako duboko a boja je prava ciklama jedino su listovi nareckani nisu obli kao šumski..moram se baciti u potragu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Navratih malo i u tvoj vrt,Duda, da vidim kaj ima novoga, lijepo si se ponovila, Lantana te sigurno usrećila.
Tvoje cvijeće i dalje savršeno, suhe grane i dalje stvaraju fantaziju u kombinaciji s portulakom, bravo Duda
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Duda, vidim da se puno toga još drži i lijepo je. Drago mi je za lila tradescantiju, ma to je korov raste ko luda, po zimi nestane, a na proljeće izađe, jako je dekorativna. jasmin imam isti, cvao mi je u ožujku, a sada se ludo raširio, ali samo list.
Porutak je jednostavno predivan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bok Duda, ja sam isto ove godine otkrila portulake i sljedeće ću ih godine imati sigurno u više boja pa nek se šareni. Imaš lijepe lantane, a ciklama je famozna..... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bokić cure hvala..sve se bojim izać van da vidim kako stoji cvijeće u vrtu poslije nevremena asad je okrenulo na orkansku buru..užas..ja sam sklonila na vrijeme skoro sve tegle dolazili su grozni oblaci a kako sam ja još pod dojmom pijavice koja mi je bila drmnula u kuću pušem na svaki oblak..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ciklama je preslatka a lantane da ne spominjem
![]() Što se nazivlja cvijeća tiče,ja sam to po svome riješila.Nadjenem mu ime koje mislim da mu odgovara a i lakše je za izgovarati.Malo stvori pomutnju kod razgovora no sve se razjasni
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uvijek sama ljepota u tvom vrtu .
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Lantane su ti prekrasne, a tek ciklama..nježna nježna, ali ja sam zapazila ovu bocu pored šeflere, jel to špagom opleteno? famozna je.....
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sve ti je lijepo za uživanje
![]() ![]() a za onu tradescantiju da te još malo zbunim pravo ime joj je
Setcreasea pallida ‘Purple Heart’
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
imam ti ja šatiranu šefleru pa ako si hočeš pelcati javi.Ne znam je li bolje sad ili na proljeće
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Šeflera izgleda super!
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Koje lantane! Prekrasne su. Kad će moje biti takve. Dobila sam od Sashe rano ljetos, ali još su male. Jel one moraju biti na toplom kroz zimu?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Shasha baš si smiješna i vrlo simpa
![]() Štefica baš ti hvala na dolasku,
kat.rea pa to ti je mala vrša za lov u moru napravljena od pruća,
Lora e baš ti hvala još me više buniš,
hvala hana na ponudi ak ju ne nađem javim ti se na proljeće,
Željka23 hvala i tebi na posijeti,
Athena i moje su bile prošle godine u proljeće bile jako male imale su skoro jednu grančicu a šta se tiče toplog neznam moje su vani u zemlji al ja sam na moru,mislim da ih curke na kont. zimi drže unutra
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
uhhh evo me ..imala sam problemčić nisam se više mogla ulogirat jednostavno je davo info.da se javim administratoru foruma a ja naravno nemam e-mail od nijednog moderatora...baš sam pametna..
no novosti svakakvih..jutros sam dobila paket od naše korijenka..opet mi je priuštila veselje sadnje
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |