Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 21:55
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Beloperone je prekrasan.
Lantane su se i kod mene ponovno probudile.
Prekrasno je kod tebe, još kad i ove nove biljčice porastu....
nemoj misliti da sam te zaboravila Wink spijela sam pohvatati malo sjemenka od svjetlo roza puzećih vinka..grmovi su propali a interesantno ove druge boje ciklame još uvijek se jako dobro drže makar vidim d i njima pokoja grančica je gotova.. 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 21:59
Ja moram reći da su moje vinke još uvijek lijepe skoro kao usred ljeta.

I ja sam spremila nešto za tebe
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 22:00
hvala mačak..ali su dosta svijetle..nikako da iščeprkam ovdije iz kamenjara
gomolji su jako duboko a boja je prava ciklama jedino su listovi nareckani nisu obli kao šumski..moram se baciti u potragu Tongue 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 12:37
Navratih malo i u tvoj vrt,Duda, da vidim kaj ima novoga, lijepo si se ponovila, Lantana te sigurno usrećila.
Tvoje cvijeće i dalje savršeno, suhe grane i dalje stvaraju fantaziju u kombinaciji s portulakom, bravo DudaSmileSmileSmile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 13:49
Duda, vidim da se puno toga još drži i lijepo je. Drago mi je za lila tradescantiju, ma to je korov raste ko luda, po zimi nestane, a na proljeće izađe,  jako je dekorativna. jasmin imam isti, cvao mi je u ožujku, a sada se ludo raširio, ali samo list.
Porutak je jednostavno predivan.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 15:19

Bok Duda, ja sam isto ove godine otkrila portulake i sljedeće ću ih godine imati sigurno u više boja pa nek se šareni. Imaš lijepe lantane, a ciklama je famozna.....Thumbs%20Up

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 17:08
bokić cure hvala..sve se bojim izać van da vidim kako stoji cvijeće u vrtu poslije nevremena asad je okrenulo na orkansku buru..užas..ja sam sklonila na vrijeme skoro sve tegle dolazili su grozni oblaci a kako sam ja još pod dojmom pijavice koja mi je bila drmnula u kuću pušem na svaki oblak..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 17:10
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Duda, vidim da se puno toga još drži i lijepo je. Drago mi je za lila tradescantiju, ma to je korov raste ko luda, po zimi nestane, a na proljeće izađe,  jako je dekorativna. jasmin imam isti, cvao mi je u ožujku, a sada se ludo raširio, ali samo list.
Porutak je jednostavno predivan.
Triša jel ima koje narodno ime odnosno jednostavnije ova lila trad.. za polomit je jezik LOL
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:25
Ciklama je preslatka a lantane da ne spominjemsmile89
Što se nazivlja cvijeća tiče,ja sam to po svome riješila.Nadjenem mu ime koje mislim da mu odgovara a i lakše je za izgovarati.Malo stvori pomutnju kod razgovora no sve se razjasniWink
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:38
Uvijek sama ljepota u tvom vrtu .
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:53
Lantane su ti prekrasne, a tek ciklama..nježna nježna, ali ja sam zapazila ovu bocu pored šeflere, jel to špagom opleteno? famozna je.....
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

moja šeflera..jako mi je draga kupila sam je prije godinu dana kao malu biljkicu u K..u i brzo je narasla..sad sam u potrazi za šatiranom
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 22:26
Sve ti je lijepo za uživanjeClapClap...
a za onu tradescantiju da te još malo zbunim pravo ime joj je
Setcreasea pallida ‘Purple Heart’Wink .....inače kod nas poznata pod imenom puzavac 

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 09:11
imam ti ja šatiranu šefleru pa ako si hočeš pelcati javi.Ne znam je li bolje sad ili na proljeće
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 09:13
Šeflera izgleda super!
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 09:27
Koje lantane! Prekrasne su. Kad će moje biti takve. Dobila sam od Sashe rano ljetos, ali još su male.  Jel one moraju biti na toplom kroz zimu?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 10:31
Shasha baš si smiješna i vrlo simpaBig%20smile,
Štefica baš ti hvala na dolasku,
kat.rea pa to ti je mala vrša za lov u moru napravljena od pruća,
Lora e baš ti hvala još me više buniš,
hvala hana na ponudi ak ju ne nađem javim ti se na proljeće,
Željka23 hvala i tebi na posijeti,
Athena i moje su  bile prošle godine u proljeće bile jako male imale su skoro jednu grančicu a šta se tiče toplog neznam moje su vani u zemlji al ja sam na moru,mislim da ih curke na kont. zimi drže unutra

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 00:09
uhhh evo me ..imala sam problemčić nisam se više mogla ulogirat jednostavno je davo info.da se javim administratoru foruma a ja naravno nemam e-mail  od nijednog moderatora...baš sam pametna..
no novosti svakakvih..jutros sam dobila paket od naše korijenka..opet mi je priuštila veselje sadnje Big%20smile..uhvatila sam se da imam facu išćekivanja kod otvaranja paketića kao moja Lave kad ih otvara za Božić..prekrasno opet sam dobila novih biljčica koje su naravno već uredno posađene..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 00:11
korijenkovi poklončići smile78..eto žena počupala pola svog vrta kao i Lantana..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 00:16
e da a ovo je novost u kući..Lave je dobila prvog svog ljubimca,nazvala ga je Pero i vrlo revnosno pazi da ima vode i daje mu jabuku,blitvu za grickanje ,naravno da sam malo čitala na netu i eto Peri dajem satove pijevanja(puštam mu kanarince koji već znaju prelijepo pijevati) i nećete vjerovati star je samo 5mj i već fino pjeva ,jako je druželjubiv,sad moram kupiti veću krletku ova mu je mislim tijesna
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 00:18
ovo je jedan od mojih terešpanja,lave je tu da vidite kolika je biljčica  a kacigu zanemarite,nova je pa ju  nosi  po cijeli dan jako si je važna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.