Krasula - Crassula |
Odgovori | Stranica <1 4546474849 84> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica...lijepo izgledaju
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni sve polovila, ne da mi se kopati ih od svukud, ali kak sam već rekla, neke su ok, neke jadne... ali to je uobičajeno zimi s sukulentima, pa se i ne zamaram toliko.
|
|
belica,zagreb
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su krasule u najboljem stanju Crassula minor |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crassula ovata convoluta gollum |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova je malo drugačija Crassula ovata gollum |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crassula arborescens subsp.undilatifolia |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crassula ovata hummel's sunset |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia...divne su
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia,daj uspori malo !!! A jesi se naqbrijala, strašno, pa tebe je baš ćopilo
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon hvala ti.
Glikica draga,to su od prije,kupljene među prvima (pogledaj stare slike).Od svih sukulenata,one najbolje izgledaju. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i moje: |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme kako su vam divne krasule, nikad kraja ljepoti i ja ih obožavam i uspjela sam si jednu identificirati zahvaljujući camelii.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica...je forna je kao bonsai
Anastazija....i tvoja je krasna, imam ju i ja samo je još jako malecka
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne crasule
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica i Anastazije,baš su prekrasne.Ja sam dvije orezala i sad rastu polako,ali lijepo izgledaju.Još nisu za slikanje.
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su vam krasule svima, stvarno su zahvalni sukulenti, kod mene uz haworthie i adromischuse nekako najbolje podnose zimu.. :)
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo moje c. falcate, ne zovu ju bezveze 'propeller plant' :)
c. orbicularis
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obadvije su zaista prekrasne, naročito ova prva, baš je posebna
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4546474849 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |