Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <1 4546474849 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaista je neodoljiv: tradeskancije nikako da procvatu:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršeno!!!!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro sve ti je predivno! Nema ništa što bih izdvajao. svaka čast za silan trud oko biljaka u loncima, ja za to stvarno nemam živaca
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ima tu svega i svačega lijepog, aliiiiii ja primjećujem da ima još praznih poličica, treba to napuniti !
I da, kak ti ne cvate tradescantia, moja cvate još od proljeće neprestano ? |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo cvijeće ti je prekrasno a naročito me oduševio achimenes, ti prije nisam vidjela, prelijep je |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme lipote kid tebe u tvojim teglama,sve probrano,lipo i elegantno cviće,moram ti reći da neznam šta mi je lipše
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam prijatelji dragi što u ovim strašnim vrućinama posjećujete moj vrt. ne moram govoriti koliko me to veseli i usrećuje!
Izvolite ponovno navratiti na sladoledno osvježenje!
lijepi i vrući pozdrav svima
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno!
Oduševila me ova kopriva zbog posebne boje listova, čini mi se da takvu još nisam vidjela! Baš je cakana!
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno ti je cvijeće na balkonu, a i sladoled je jako primamljiv rado bih svratila samo da si bliže
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zagrebačko cvijeće ti je predivno.
A Senjski vrt? Znaš dobro se sjećam kad si se pojavila na forumu i žalila se na svoj vrt u Senju. A vidi ga sada! Koja razlika! Još kad bi našla nekoga da povremeno zalije kad te nema tamo.... |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla i ja na okrepu sladoledom,cvijeće ti je prekrasno,draga Sarice
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Presladak vrt, predivno cvijeće, predivne lončanice... Baš mi je lijep onaj kamenjarić sa onim stablom uvijenog debla, stvarno poseban prizor!
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi, Otok, mali kaktus, springy hvala na posjeti i lijepi komentarima, dođite opet!
lijepi pozdrav
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kasno poslijepodne, vrućina.
Lagano je dolepršala u vrt...
oprezno i polako prilbližava se vodi...
opuštanje i veliko osvježenje, lagano brčkanje...
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nekoliko lijepih primjeraka iz vrta moje senjske susjede:
veličanstvena tekoma se u visini od nekoliko metara penje iz vrta u prizemlju do prvog kata gdje pokriva cijeli balkon:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ficus:
pjegavi ljiljan:
kako je graciozna:
koje veličanstvene lepeze:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nar je bio pri kraju cvatnje, uhvatila sam tek nekoliko cvjetića, u dvije boje i dvije strukture cvijeta:
poincijana:
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo je viditi ta mala slatka stvorenja ,ptičice,a još kad posjete baš nas to je neopisiv osjećajTekoma je predivna i ja sam zapelcala par grančica i nadam se da ču je imati i ta poincijana je lipa i koliko sam primjetila i nije nešto zahtjevna,a cvita cilo lito i to po velikim vručinama
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOW! SWaro draga pa zakaj ne zaposliš susjedu da malo zalije vrt, vidi se da žena voli cvijeće, a siguran sam da joj ne bi bio problem malo špricnuti i kod tebe
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wooow draga moja kod tebe sam zaista bila u velikom zaostatku...zato sam se sada nagledala zaista predivnog cvijeća..ništa neću izdvajati jer tvoj vrt stvarno divno izgleda..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
Odgovori | Stranica <1 4546474849 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |