dio mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 4546474849 119> |
Korisnik | |
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-napokon i ja dođoh na tvoje stranice,nešto malo sam pogledala i sve mi je predivno,pozzz...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne zimske slike lijepog Sarajeva . MPS je bio s društvom za Novu godinu u Sarajevo i svi su oduševljeni. Pozdrav.
|
|
život je more
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Kika drago mi je da si svratila u moj vrt.nadam se da ćeš i stvarno brzo kod mene u goste
Lantana očekujem i tebe da se uvjeriš da je Sarajevo zaista lijepo i da pijemo skupa na mom brdu kavicu
pusa i pozdrav iz Slovenije-Kopra za obadvije
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka kako ti se drže fuksije?Čekam proljeće i nove slikice fuksija.
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha, ja njoj Sarajevo ljubavi moja, a ona u Sloveniji već...... lijepo, lijepo ma šalim se, samo vi uživajte..... znaš onu seriju - "Odmori se, zaslužio si"
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nuna stvarno ne znam,molim boga da ne zahladi previše,kada sam otišla od kuće bile su dobre,a ko zna šta će biti dok se vratim u Sarajevo.još skitam
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tomica .hvala na posjeti u pravu si pravo odmaram i uživam,e sad jesam li zaslužila ne znam ali ja sebe obradujem barem kratkim putovanjem tek toliko da promjenim okolinuiz Kopra
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u snježnim slikama tvog vrta kao i Sarajeva
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalno se vraćam gledati tvoje snježne slike, posebno ovu brezu! Bajkoviti prizor i tvoje oko talentiranog fotografa od ove su slike načinili pravu umjetničku fotografiju!!!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
fahira koper
Nedavno posijan Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon,Mirao21.misty-da hvala na posjeti mome vrtujoš sam do subote na putu pa nema novih slikica
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Al' ima novi nick!
|
|
fahira koper
Nedavno posijan Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ne bako -Sarajka je nego nisam vidjela da sam pod sestrinim nickom.juće se i ona učlanila
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja nisam mogla odoljeti , dosla sam jos jednom vidjeti pticicu ! Prekrasno !
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga sarajka i tebi i tvojoj sestri puno lijepih pozdrava iz našeg šehera.evo i ja se vratila iz skitanja pa malo posjetila tvoj vrt, a tebe nema skitaš mi se.neka samo uživaj i čim stigneš javi se da sredimo utiske.
|
|
fahira koper
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka ovdje, puno pozdrava iz Kopra od mene i mojih sestara. |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Juhuhuhu,Sarajčice i od mene pozdrav iz sniježnog Šeher Sarajeva!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fahira,dobro nam došla.Hajde draga podari nam koju fotku iz Kopra jer znam da si imala pravu profesoricu za fotografiju kod sebe ovih dana.POZDRAV!!!
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači imamo pridošlicu i to sa zapadne strane!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 4546474849 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |