Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori | Stranica <1 4546474849 103> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hTJELA SAM KOMENTIRAT KLUPICU ALI MORAM PRVO FREZIJE, PA ONE TEBI RASTU IZ MALECKO ZEMLJE, IZ UDUBINE RUBNIKA, MA JESU KRASNE A ....sorry caps lock
A ono kaj pitaš kaj je, zeleni listovi, to je ljetni ljiljan, sto posto!!! Kod tebe već sad cvate nevena kao kod mene za 3 mjeseca!!! Vratimo se na klupu!!! Poslat ću ti i svoju sliku, stavi je kraj sebe, pa onda ti, limun i ja , a za mir i spokoj koji slika nemože dočarati, varaš se!!!! Na tim slikama se i te kako osjeti mir, tišina koju prekidaju samo valovi koji kotrljaju kamenčiće na plaži i zvuk vjetra što šumi kroz borove!!!! Uostalom, ja sam ionako stalno na toj klupi a ti pojma nemaš!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej Kiki i Free jel primate društvo na klupi,mislim da je dosta velika,i ja bih htjela gledati more okružena ovim bajkovitim frezimama
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A mi u zboru odgovaramo:"Naravno!!!"
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frezije su predivne. Obožavam ih! Sadila sam ih par puta i na kraju odustala, jer sam shvatila da me jednostavno neće! Tvoje su savršene! |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uf,rado bi sjela na klupu i uzivala
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Kiki mogu tvoje fotke itekako predočiti.... more, mir, tišina, miris mora izmješan mirisom zumbula....
Zanijela sam se...Ali doista tvoj (sestrin...) vrt mami......Pun cvijeća....pogled....
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan zalazak sunca, frezije... limun...sve 5! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se čini da će se planirat i kava na klupi kod Kiki-ko!!!!! Pošto, ako, ako velim, stignem tamo, neće mi padati ni na kraj pameti da sjedim, pa svoje mjesto prepuštam nekome tko će ga više trebati !!!! A klupica je moja, nek se zna, od 20h navećer do 5h ujutro, od zalaska, sa zalaskom do izlaska, sa izlaskom sunca!!! |
|
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaki komentara je suvišan
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buhač
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovo posađen neven jer mi se onaj posađen u zimi smrznuo.To mi je škola da se prekrasne biljke usred zime se nesmiju dirati ,a kamoli presađivati.Isto iskustvo imam i sa dragoljubima.Ove zime su zbog dobrog vremena i nikli i procvjetali i smrzli se.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Festuca glauca,radić,blitva i masu korova donešenog iz šume skupa sa zemljom.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od Sunceeee sam dobila šumskog bilja (i ostalog,prekrasnog).Neću vam reći kojega jer njegovo čupanje je zakonom zabranjeno. |
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4546474849 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |