Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori | Stranica <1 4546474849 96> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija isplati se čak i ovako je malo imat jer sad baš raste u visinu tj cvjeta..baš je lijepa za vidit gricka hvala ti
nego da vas pitam sve skupa..nešto danas se mislim imam dvi tegle koje nemaju odvod vode ,tj nemaju rupice..smeta li to čuvarkućama ,mada ih ne zaljevam obilno tek toliko da se napiju malo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od pretjerane vlage čuvarkuće ugibaju-gnjile i ništa ih ne može spasiti. Ili rupice ili minimalno zalijevanje. Bolje rupice...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako posuda već nema rupe za odvod, mislim da je ipak moguće - staviti dobar drenažni sloj, pa napuniti posudu do ruba sa supstratom/zemljom, čak napraviti mali humak, i na to utisnuti/posaditi čuvarkuće
tako bi se voda ocjeđivala prama vani, uz rubove ne bi bilo mjesta za zadržavanje zimi i u vlažnije doba godine posudu skloniti sa kiše i padalina i moglo bi funkcionirati |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to sam i mislila ,kad nastupe kiše sklonit pod balkon..ne usudim se pokušat napravit rupice na onim zdjelama glinenim a super su mi za čuvarkuće..ništa,vidit ću samo da napravim to što ti natalija kažeš dobru drenažu .inače im dam vode tek toliko da se napiju malo
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svi imate tako lijepe čuvarkuće.ajme muhlenbergia i Pinus, oduševljena sam! Prekrasno. Nažalost ja imam samo ove dvije vrste i ovaj mali nikako da mi krene. Ako bi netko možda htio koju bebicu sam nek posalje poruku, ove druge imam na bacanje (iako mislim da svi vec imate:p)
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maso, ponovno kombinacija za 5! . . Čuvarkuće u ovim tvojim teglama baš dobro izgledaju.
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maso
pinus ,koji cvijet
eto ja sam danas dijagnosticirala bolest,al ne niti jedne biljke ,nego moju..bolest se zove ovisnost o sukulentima ...ma ko nebi obolio gledajuće ovu ljepotu
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kikach čuvarkuće su ti super,još kad se ta nova raraste kao ove bit će super
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo zaposlila sam muža da mi pravi teglice za čuvarkuće,ovo su početničke dok par napravi bit će pa savršene |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kiki ko vidi tvoje (moje) velike čuvarkuće
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tegle su za 5, savršene su već sada ! Bravo!
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar prekrasne su. Prekrasna mi je i ona na panju, čak i najljepša! A još ljepše ono sto je u njoj
Pinus, cvijet je predivan. Malo me podsjeca na Isusovu krunicu. Jedva cekam kad ce moja procvjetat..
|
|
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za čuvarkuće i vrijednog muža! obavezno ga pohvali i počasti da se ne spunta jer tegle su super
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maso posuda + čuvarkuće za pet
Pinus slika cvijeta za pet Kamenjar koje posude kaktusi sukulenti čuvarkuće sve za pet super super (jedan za muža-nije da hvalim ali je li iz Bosne ili nije) Kikach lijepe su. Bit će ih još! |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemoj se radovat da ti procvjeta čuvarkuća kikach jer poslje toga umire..neka njih i bez cvijeta...hvala vam za pohvale mojim teglicama ,moj dragi nije imo izbora ,kad je vidio da iznosim iz kuće suđe veli da on meni napravi to jer će inače ostat bez suđa |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 4546474849 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |