kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 80> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kad slikaš, nemoj jako približiti fotić predmetu koji slikaš jer ne može onda izoštriti... Osim ako na digitalcu imaš opciju makro - ja imam običnog Sonyja i ima to pa je onda lakše slikati predmete na blizu... Ili ih slikaj iz daljega pa ih onda samo izrežeš u kojem god programu obrađuješ ili uploadaš slike... Šteta je svjetska kad napraviš nešto tako lijepo da nam to onda i ne prezentiraš onako kako i izgleda - divno! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Kaćo, Kaćo, vridnice, ooooooooooooodlično, sve je lipo, neću ništa izdvojit.
Nije me bilo tu neko vrime i baš se mislim kako bi moglo od tebe bit nešto novo, i.........bilo je.
Bila sam i ja kupila nekoliko takvih pjata u T. i nakon neuspjeha zaključila da takvi rebrasti ne valjaju za rad. Hm, sad vidim da to nije do pjata, nego do onoga ko radi
![]() Svi su odlično ispali, svaki je zanimljiv na svoj način, dobro ti to sve kombiniraš, baš zanimljivo.
I još nam sve lipo objasniš, da nešto naučimo.
Bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
postavile ste mi pitanja,pa da odgovorim redom..
ruzice to je jedan rad,samo je druga slika bez blica,pa su boje nekako drugacije ispale.. lilian nije granitna boja,kutijicu sam najprije obojala svijetlosmeđom bojom,preko nje sam stavila boju vanilije,i jos mokru potufkala plasticnom grudvicom od kese,tako da je ova svijetlosmeđa izbila na povrsinu..potom sam tom istom grudvicom,umacuci je u vanilija boju,potufkala jos jednom cijelu povrsinu.e da,podlogu na donjem dijelu sam umijesto ssmeđom,obojola zelenom.i tako dobila zanimljiv efekt,i pomalo reljefastu povrsinu.. vanjo moja,ma nisam ti ja neka inovatorica,to ti ja kradem ideje po internetu ![]() anđelka pjat sam radila tako da sam najprije zaljepila motiv,osusila ljepilo,,zatim sam nanijela crnu boju,ali ne obicnom spuzvicom,nego nekom zidarskom koja ima velike rupice na sebi.to sam posusila,pa po motivu i malo sire stavila metalik srebrenu boju,posusila i ostatak prebojala metalik zlatnom bojom..bit ove tehnike je da radis u slojevima,i svaki moras osusit prije sljedeceg.eto,nadam se da sam dala sve odgovore.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure moje,veliko hvala na predivnim komplimentima,od srca..imate veliku pusu od mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća ti ne stavljaš par dana ništa i ja se odmah počnem veseliti jer svaki novi uradak je lijep to jest još ljepši od prošlog!!!
Ovi uradci u "tvojoj novoj tehnici" su zaista prekrasni ali mene je oborio s nogu onaj zlatno- crni tanjur!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() Kako si radila ovaj tanjur, prekrasan je?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Svega za videti :)
![]() ![]() Pitar je savrshen!!! ( ![]() Tanjire super radish i kutijica je prekrasna! A kakva je to podloga na kutijici? Ja odavde vidim neshto slichno kao granitna boja ili sam jako corava? |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
kaćo radovi su ti prekrasni... kutijica i pitar su mrak....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jesu li ovo 2 rada ili isti slikan 2 puta? ma prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
ruzice imas veliki kiss,hvala ti puno
![]() a njega sam zaboravila potpuno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jupiiii,ima novih radova,već sam se pitala gdje si! sto reći već fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
tina puno,puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
izzy,najljepsa hvala na komplimentima
![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Kaća ,krasno nemogu se odlučiti što mi je ljepše
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Evo majstorice natrag! Pitar je divan, baš izgleda kao da je jako star, kutijica mi je predobra - krasno su iskombinirani ti vintage motivi, jako ih volim... Ali tanjur s cameo motivom je doista neobičan i veoma upečatljiv! Svaka čast! Ahhhh....
![]() |
|
![]() |
|
evo malcice novih radova..
odavno nije bilo pitara kod mene,pa evo jedan,davno napravljen,pa zaboravljen poslikat ![]() zelena mrlja na sredini je pogreska mene smotane ![]() "nova" tehnika na moj nacin ![]() ![]() i jedna kutijica ![]() ![]() ![]() ispricavam se na pomalo mutnim slikama ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
hvala ti nadam se da će mi uspjet
|
|
![]() |
|
da, nanijela sam ga na krpicu,pa utrljavala u pukotine..nista posebno ne moras pazit,osim da ti se dvokomponentni dobro osusi.. |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Samo bi te još nešto zamolila. Namazala sam k2 pa čekam da se osuši. Trebam li što posebno pazit kod pronta? Nanosiš ga krpicom...On je tekući, a meni se svaki put dogodila katastrofa kad bi mi nešto mokro dodirnulo k2. Kupila sam onaj što se zove Revitalise&Restore...Medio
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |