Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori | Stranica <1 4647484950 58> |
Korisnik | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne postoje glupa pitanja već samo glupi odgovori! Znači, lakove imamo u nekoliko "izvedbi" - mat, satenske i sjajne te onda mix kategorije (polu - sjajni, polumat, obični sjaj, visoki sjaj i bla bla). Ja imam neki Caparolov (proizvođač) koji je satenski i na bazi vode. Dakle, ima skroz lagan i diskretan sjaj, kao svila, ne znam kako bi vam to opisala... Mislim, ništa posebno... Bilo mi je važno samo da nije visoki sjaj!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy svaka čast, opet predivno!!Savršena do svakog detaljčića! Definitivno majstorica u svom poslu!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica je prekrasna,njezna,romantična,savršena.....
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno, krasno... a slova su isto sa šablonom rađena? |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Yeessss darling Anastasia! Zvonili ste my lady? Šablona, obična, nije reljefna, istipkaš text u Wordu, skalpel u ruke i rec - rec!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako uspijevaš tako savršeno izrezati? nikad ti malo ne zadrhti ruka pa skalpel pobjegne svojim putem? |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za u tri nesvjesti past,eto takva mi je kutijica
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke moje, silne ste! Anastazija, ne drhti ruka, nije nijednom pobjeglo niti sam krv pustila (čudo jedno, jel'da?) i moram priznati da čak uživam dok reckam, nekako je opuštajuće!
Kaća, kako izgleda padanje u tri nesvijesti?!?!?!? |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savrsena kutijica...jos je ljepsa kad je ti prezentiras...super...
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam kao i običnokad su u pitanju kutijice koje izlaze iz tvoje radionice ,ne da su savršene one su presavršene
a sad jedno pitanje za učiteljicu ,kod mojih izrađenih bilježnica tamo gdje se pregibaju korice počela mi se boja lomiti i otpadati ,kako ti rješavaš ta mjesta na bilježnici ? i unaprijed tenks
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijica je ! A slikicu ovog anđela obožavam!
|
|
ANĐELKA
|
|
frezija
Već proklijao Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy ti me jednostavno oboriš s nogu......
Za kutijicu ti nemam riječi.... čak sam uspila ostat bez teksta ( šte je inaće teško) samo sam ostala otvorenih usta i zaljepljenih oćiju za kutijicu....
Definitivno nešto najlijepše što sam do sada na forumu vidjela.....Tako jednostava..... a perfektno složena.... jednom riječju SAVRŠENA ....
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jopš ni tanjur nisam uspjela pohvaliti a ti već u ofenzivi......dakle tanjur je predivan i svaka čast za prikaz na blogu.....mnogima,pa i meni,će dobro doći
a kutijica je preslatka....vidi se da si puno promišljala i mogu reći da svaki detalj ima svoje mjesto
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy, već neko vrijeme sam čitala komentare kako nam se forum opustio ( cjelokupni, ne samo salvetni dio) i kako se natječemo tko će dati veći i ljepši komentar. Prigovara se kako smo zaboravili na konstruktivne kritike itd, a ja sam si pomislila ovo: neke teme i neko cvijeće ili uradci možda i zasluže poneku kritiku ili se bar pokušaju usmjeriti u nekom smjeru, ali neke teme su tu da im se jednostavno divimo, jer nemaju apsolutno nikakvu zamjerku i tu su da se divimo.
Tvoja tema spada u tu kategoriju!!!
Kada sam sigurna da si napravila novi rad, zaista se obradujem, jer znam da ću uživati i da radiš jednostavno prekrasne radove!!!
Ovaj zadnji to potvrđuje...kutijica je jednostavno neponovljiva i jedinstvena, a svi detalji su na svome mjestu!!!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutros sam se jedva ustala iz kreveta. Prikovale su me sve vaše puse i srca i pohvale!!! Niste normalne!!!! Hoću reći.... hvala? Mogu sad ići raditi dalje?
File, i ja imam istih problema sa bilježicom... Doduše, nije tako strašno jer sam ju prelakirala 2 puta, ali sam pretpostavljala i očekivala sam da će se to dogoditi... Ipak je to pregib koji je u stalnom "pokretu"... Zasad nemam neko rješenje... Možda bi se mogla naljepiti kakva traka po "kralješnici" bilježnice, onoliko koliko je ona ("kralješnica") široka i malo preko pregiba - satenska ili neka pamučna traka ili postoje možda one trake baš za knjige koje su ful čvrste... Mogu se prefarbati, pretpostavljam... To mi prvo pada na pamet! |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o tome sam i ja razmisljala jer ja isto imam u planu ukrasavat biljeznice,rokovnike,i sl. ovo s trakama je odlična stvar,probam pa javim!
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ako hoćete uredno (ima puno satenskih i raznih drugih širih traka u Centri(Unitas) kod džamije i u Nami na Kvatriću),
ali Izzy se bilježnica pretvara u pravi shabby, stari ubrzano i to mi baš ima dobar štih |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da i ja pridonesem temi bilježnica s obzirom da sam ih i sama radila.........tj,samo sam registratore radila akrilnim bojama i oni su doista malo popucali na pregibu...
ali rokovnike sam sve radila s auto lakom i nema takvih problema,niš ne puca.....možda je to dijelom i zbog debljinre sloja boje jer auto lak ne možeš nanijeti tako debelo kao boju kistom
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima od reda i fala na vašim savjetima i ja sam razmišljala o nekoj satenskoj traci a sad ću je svakako upotrijebiti kod bilježnice za moju nećakinju koja eto počinje skupljati recepte i isprobavati ih (sprema se ženska za ozbiljan život)
mare ja sam svoje bilježnice polakirala prozirnim auto lakom ali nakon akrilnih boja i opet lagano puca ,jednom ću sigurno isprovati i tvoj recept
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako budeš isprobavale satenske trake, probaj ih ljepiti drvofixom da budu ful čvrste! Meni je stalno na pameti ona svilenkasta "knjižničarska" traka, samo ne znam gdje se može kupiti... Ako tko zna neku knjižničarku u školi - neka pita! Baš me zanima...
|
|
Odgovori | Stranica <1 4647484950 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |