Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 58>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 18:19
Ne postoje glupa pitanja već samo glupi odgovori! Smile Znači, lakove imamo u nekoliko "izvedbi" - mat, satenske i sjajne te onda mix kategorije (polu - sjajni, polumat, obični sjaj, visoki sjaj i bla bla). Ja imam neki Caparolov (proizvođač) koji je satenski i na bazi vode. Dakle, ima skroz lagan i diskretan sjaj, kao svila, ne znam kako bi vam to opisala... Mislim, ništa posebno... Bilo mi je važno samo da nije visoki sjaj! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 19:35
Izzy svaka čast, opet predivno!!Savršena do svakog detaljčića! Definitivno majstorica u svom poslu! smile55
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 19:46
kutijica je prekrasna,njezna,romantična,savršena.....smile72
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 20:12

krasno, krasno... a slova su isto sa šablonom rađena?

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 20:15
Yeessss darling Anastasia! LOL Zvonili ste my lady? Šablona, obična, nije reljefna, istipkaš text u Wordu, skalpel u ruke i rec - rec! Wacko
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 20:18

kako uspijevaš tako savršeno izrezati? nikad ti malo ne zadrhti ruka pa skalpel pobjegne svojim putem?

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 22:36
smile39smile39smile39za u tri nesvjesti past,eto takva mi je kutijicasmile211smile141
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 22:47
Curke moje, silne ste! smile78Anastazija, ne drhti ruka, nije nijednom pobjeglo niti sam krv pustila (čudo jedno, jel'da?) i moram priznati da čak uživam dok reckam, nekako je opuštajuće!
Kaća, kako izgleda padanje u tri nesvijesti?!?!?!? LOL
Moj blog

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 00:18
savrsena kutijica...jos je ljepsa kad je ti prezentiras...super...
smile93
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 08:26
ja sam kao i običnosmile103kad su u pitanju kutijice koje izlaze iz tvoje radionice ,ne da su savršene one su presavršene
a sad jedno pitanje za učiteljicu ,kod mojih izrađenih bilježnica tamo gdje se pregibaju korice počela mi se boja lomiti i otpadati ,kako ti rješavaš ta mjesta na bilježnici ? smile226i unaprijed tenks
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 08:46
Kutijica je smile120! A slikicu ovog anđela obožavam!
ANĐELKA
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 09:40
Izzy ti me jednostavno oboriš s nogu......

Za kutijicu ti nemam riječi.... čak sam uspila ostat bez teksta ( šte je inaće teško) samo sam ostala otvorenih usta i zaljepljenih oćiju za kutijicu....
Definitivno nešto najlijepše što sam do sada na forumu vidjela.....Tako jednostava..... a perfektno složena.... jednom riječju SAVRŠENA ....smile78
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 09:49
jopš ni tanjur nisam uspjela pohvaliti a ti već u ofenzivi......dakle tanjur je predivan i svaka čast za prikaz na blogu.....mnogima,pa i meni,će dobro doćismile78
a kutijica je preslatka....vidi se da si puno promišljala i  mogu reći da svaki detalj ima svoje mjestosmile71
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 10:25
Izzy, već neko vrijeme sam čitala komentare kako nam se forum opustio ( cjelokupni, ne samo salvetni dio) i kako se natječemo tko će dati veći i ljepši komentar. Prigovara se kako smo zaboravili na konstruktivne kritike itd, a ja sam si pomislila ovo: neke teme i neko cvijeće ili uradci možda i zasluže poneku kritiku ili se bar pokušaju usmjeriti u nekom smjeru, ali neke teme su tu da im se jednostavno divimo, jer nemaju apsolutno nikakvu zamjerku i tu su da se divimo.

Tvoja tema spada u tu kategoriju!!!

Kada sam sigurna da si napravila novi rad, zaista se obradujem, jer znam da ću uživati i da radiš jednostavno prekrasne radove!!!
Ovaj zadnji to potvrđuje...kutijica je jednostavno neponovljiva i jedinstvena, a svi detalji su na svome mjestu!!!smile120
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 14:51
Jutros sam se jedva ustala iz kreveta. Prikovale su me sve vaše puse i srca i pohvale!!! Niste normalne!!!! Hoću reći.... hvala? Embarrassed Mogu sad ići raditi dalje? LOL

File, i ja imam istih problema sa bilježicom... Doduše, nije tako strašno jer sam ju prelakirala 2 puta, ali sam pretpostavljala i očekivala sam da će se to dogoditi... Ipak je to pregib koji je u stalnom "pokretu"... Zasad nemam neko rješenje... Možda bi se mogla naljepiti kakva traka po "kralješnici" bilježnice, onoliko koliko je ona ("kralješnica") široka i malo preko pregiba - satenska ili neka pamučna traka ili postoje možda one trake baš za knjige koje su ful čvrste...  Mogu se prefarbati, pretpostavljam... To mi prvo pada na pamet! Smile
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 15:10
o tome sam i ja razmisljala jer ja isto imam u planu ukrasavat biljeznice,rokovnike,i sl. ovo s trakama je odlična stvar,probam pa javim!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 15:34
To ako hoćete uredno (ima puno satenskih i raznih drugih širih traka u Centri(Unitas) kod džamije i u Nami na Kvatriću),
ali Izzy se bilježnica pretvara u pravi shabby, stari ubrzano i to mi baš ima dobar štih Embarrassed
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 15:39
da i ja pridonesem temi bilježnica s obzirom da sam ih i sama radila.........tj,samo sam registratore radila akrilnim bojama i oni su doista malo popucali na pregibu...
ali rokovnike sam sve radila s auto lakom i nema takvih problema,niš ne puca.....možda je to dijelom i zbog debljinre sloja boje jer auto lak ne možeš nanijeti tako debelo kao boju kistom
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 21:11
svima od reda smile79i fala na vašim savjetima i ja sam razmišljala o nekoj satenskoj traci a sad ću je svakako upotrijebiti kod bilježnice za moju nećakinju koja eto počinje skupljati recepte i isprobavati ih (sprema se ženska za ozbiljan život)
 mare ja sam svoje bilježnice polakirala prozirnim auto lakom ali nakon akrilnih boja i opet lagano puca ,jednom ću sigurno isprovati i tvoj recept
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 21:15
Ako budeš isprobavale satenske trake, probaj ih ljepiti drvofixom da budu ful čvrste! Meni je stalno na pameti ona svilenkasta "knjižničarska" traka, samo ne znam gdje se može kupiti... Ako tko zna neku knjižničarku u školi - neka pita! Baš me zanima... Wink
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.