Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mirice, napokon si nam i slikice poklonila! baš me veseli da si se sasvim vratila na forum!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ma ti sa tvojom skromnošću, a tako ti je raskokšno cvijeće ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
prvi put prosetah tvojim vrtom i sve je tako prekrasno!
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
Anaida uživam u društvu a vama,hvala draga na posjeti
![]() Mari hvala ,nedostaje mi tvoj osmjeh uživo ![]() Kornjača veseli me tvoja posjeta mom vrtu,dobrodošla ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš prekrasno cvijeće, vodenike su ti lijepe i zelene kao da je početak ljeta,jesu li u debeloj hladovini? moje su nekako sve šugave, vidi se da su ocvale, dobar dio dana su mi na suncu.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mira skroman vrtić, umorila sam se u njem, najrađe bi drijemnula kao Sljeguljica u stogodišnji san!!!
Neznam tko je skroman, niti ti ni tvoj vrtić!!!! Prečarobno!!!!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Preslatku bugicu imaš!!!! Što bi dala da se moja divljakuša okiti jednim cvijetićem kao što je tvoj!!!! Moram joj pokazati slikice tvoje bugice možda iz inata potjera koji!!!!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Antonija,je vodenike su mi u hladovini i u zaklonici od bure i tu mi najbolje napreduju,a zalijevam ih svaki dan jer ako nisam onda odbacuju neprocvale pupove i nema onda puno cvjetova
![]() Freeland44 dobrodošla u moj vrt i hvala ti na lipom komentaru i moja bugica je linčuga kad su druge cvale ona je čekala,ali po njoj se vidi da i ti imaš šansu da dočekaš ![]() Misty hvala,a roza je isto vodenika,staviti ču sliku ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |