dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 222> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
de vidi se nikakav dolazak jeseni kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Asterrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Stvarno su ti ruže fenomenalne ! Mslim da ti malo tko na CIF-u može parirati.
|
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Stvarno su ti ruže prekrasne.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Krasne su, mogla bi na izložbu s njima! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prekrasne ruže!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Divne ruže draga mali kaktus, mislim da su tvoje jedine ovako lijepe ove godine, vidi se da ih pomno njeguješ. Zaista su očaravajuće lijepe !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Potpisujem Mari u cjelosti! Ženo draga kod tebe kao da sad počinje proljetnja cvatnja ruža
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja potvrđujem da si majstorica za ruže, divne su, meni se nikako ne sviđa to prskanje po lišću, svi su listovi točkasto bijeli, a ne onako krasno zleni, dobro - nisu bolesne, ali nekako su mi prebijeli listovi. Kod tebe mi se čini da nije bijelilo na lišću, a ja sam samo špricala dva puta. Prekrasno su rascvjetane
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
volim se diviti tvojoj kolekciji kaktusa,a sad sam uživala i u predivnim ružama,kod tebe zaista nema suše,sve je tako bujno,rascvjetano,raskošno
![]() |
|
![]() |
|
Par dana nisam bila kod tebe pa sad imam što i vidjeti, a jedino što mogu reći je : Ajmeeeeeee !!!!!
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |