Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 4647484950 94> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je ovo tvoje Zagorje zeleno!
A vrt je, vidim, fino rascvjetan!!! Ti tvoji žuti i lila ljiljani su perfektni! Oči mi na njima ostale... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute, ona čuvarkuća sa kojom se nešto čudno događa će ti procvjetati.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje , nas vrtek je stvarno svaki dan sve ljepsi ali to samo zahvaljujuci vama svima , koje ste mi priskocile u pomoc , kad sam tako reci , iz vama poznatih razloga , ostala skoro bez svega ! Rado bi vas navela sve do jedne poimenicno ali imam panican strah da nebi koju zaboravila i time ju uvrijedila !
V. M. Jos jednom vam , od srca svima skupa velika hvala ! Dadinica moja , to su oni ljiljani koje mi je poslala kcerka , slikala sam ih kad sam ih dobila ! Ako nesto u tom smislu zelis trebala bih to samo znati ! I ti si prema meni bila nesebicna ! Slavujcica , znas draga da jos nikad nisam vidjela cuvarkucu u stvarnosti kako cvijeta ! Ali netko mi je rekao da ce nakon toga uginuti ! Stima to ? |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute,dobro su ti rekli da će čuvarkuća nakon cvjetanja odumrijeti, ali ona ostavi puno malih oko sebe tako da nećeš ni primjetiti da je nema.
ako su ti se pojavili mravi na ruži ili bilo kojoj drugoj biljci, znači da su tamo i uši. mravi se hrane smolom koju ispuštaje uši i čuvaju ih kao pastir svoje stado. uši se pojavljuju na mladim izbojima a ovo vrijeme, kada se smjenjuju kiše i sunčano vrijeme im jako odgovara. |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo rascvjetano,u povrtnjaku svega,a bit će i vočkica
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavujcica , imas pravo , usi su opsjele ruze ! Napravila sam blagu tekucinu od koprive i pospricala ih !
Maris , ova vrucina meni bas ne odgovara , imam malo problema ! Najgore je to da korov raste kao lud ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj kamenjar je poprimio konacni oblik ! Ova vrucina bas ne odgovara mojem -ku , jucer mi je bilo stvarno slabo .
Anabistrica i Carol , nase dvije jedinstvene sekice , priskocile su mi nesebicno u pomoc a mene su dapace tjerale sa sunca proc ! M. im je tu i tamo asistirao ali prave umjetnice bile su one ! Hvala vam , zlatne ste ! |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar je već oblikovan;koja će to milina biti kad se razraste. Svaka čast i sestrama |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za naše zagrebačko zagorske curke
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute, baš je lijepo vidjeti nastajanje tvog kamenjara.
bravo za vrijedne cure koje su ti došle pomoći. |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga gute fee. prvo pohvala tvojim vrijednim curkama Ani i Cerol, kada se razraste, kamenjar će biti nova priča u tvom vrtu, sve ti je lijepo rascvalo, ruže su stvarno prekrasne, dolaze vručine čuvaj svoje srčeko.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga gute Fee, sad kad gledam kamenjar na slici, još mi nekaj fali, nije to, to. Mislim da fali jedna veća grotica. Slika bude drugačija kad se sve razraste i doda još neki detaljčić. Da, i daleko smo mi od umjetnica.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bormeš je lepo to Zagoje zeleno
|
|
VG
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa sestrom, trebamo naći još koji veći kamen pa ga ukomponirati. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa ili bez većeg kamena, već i sad izgleda jako lijepo.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo cure...kad se vrijedne ruke slože......nastati će krasan kamenjar
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa imas pravo draga , sada se vec vidi da ce to biti lijepi kamenjar
sretna sam da se smijem zvati prijateljicom ovko krasnih osoba kao sto su Carol i Anabistrica BB draga Baka Bea , jesu , kompetentne su , za svaku biljcicu znaju kako se zove i kako treba s njom a rekle su mi , ono sto neznaju ono znas ti SlavujVK imas pravo , dok je mene ta nesnosna vrucina skoro do kraja unistila sekice su joj se hrabro suprostavile Smail bilo je tu puno posla , premetanja kamenja i kopanja , mene je bilo da su me natjerale da se drzim hlada Carol da jos nesto velim ? Koliko ste se izmucile ? Sada nek bude ovako pa kad bude meni bolje , onda cemo dalje ! Ti si tackacica sad su sve biljcice tamo gdje trebaju biti , jedne u kamenjaru a druge na gredici , nisu vise ni "zedne" a ni "gladne" anabistrica pa da , sada cu jos imati i zelje , zar se niste dosta namucile ? A kolike ste biljcice donijele ? Medvjed34 sad vidis Medek kako su me posramile ? Ali to su Carol i Anabistrica u originalu ! Bez njih bi to jos uviek onako nedovrseno stajalo ! Korijenko i mi Zagorke smo , kao i vi RI-ekipa , slozne , a ako "zacvili onda skacemo , samo ne ja , mene potjeraju u hlad , da mi se nebi sto dogodilo ! PS perunike su posadjene ! Jos jednom vam svima skupa hvala za svako pojedinacno sjeme , za svaku pojedinacnu biljcicu ! Bez vas ja to nebi bila nakon onog razocaranja u stanju sve ovako lijepo napraviti ! Also , svima ama bas svima koji ste mi bilo sto poslali , na ovoma mjestu od velika hvala ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 4647484950 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |