Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 63>
Korisnik
Poruka
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2012 u 22:34
O vrijedna ženo! I tebi  treba odlikovati za vrijednost. Pa kad si stigla toliko toga napraviti?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 02:06
Nije mi jasno.Koja količina!!WOW!!A ja danima petljam po dvije stvari.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 06:35
super je sve ,ti si zbilja u kreativnom zanosu,sretno sve prodalaClap
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 09:07
Drage moje - svima vam od srca zahvaljujem smile145
Možda vam se samo čini kako je toga puno jer jako dugo nisam mogla stavljati slike.....ali u svakom slučaju, radim zaista punom parom. Nadam se da će se uspjeti i prodati dosta toga. I ima puno toga jer sam radila sve male i jeftinije stvarčice, sve u nadi bolje prodaje Wink

Razlika između mene i vas svih je vjerojatno i ta što ja nemam drugih obaveza.....ne radim, djeca su mi se razišla pa zaista imam svo vrijeme za sebe i muža. Muž mi je superHeart, nije zahtjevan niti što se jela tiče (skuham nam nešto nabrzaka...), tako da zaista imam jako puno vremena za sebe i svoj hoby.
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 09:27
Draga Jani, zaista si poticaj!  Baš lijepo! Gdje si nabavila držače za tanjure, trebam ih zasebno, ne sa tanjurom.  Heart
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 09:35
Hvala ti Okić Heart
Prošle godine ih je bilo u Offertissimi, možda i sada ima....

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
tea_luna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 182
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tea_luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 21:50
Sve je prekasno...sretno s prodajom Thumbs%20Up
eto..da bi žene radile ovakve divote..moraju imati i dobre muževe... Tongue
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 08:43
Hvala još jednom svima Heart

Tea luna - ima puno istine u ovome što si napisala....smile94
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 08:52
Istina da su naši muževi tolerantni ali nije kod tebe to več si ti puna ideja i kreativnosti i ja sam doma i po cijele dane  ali ni makac Tongue

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 08:58

Evo mene opet s novim slikama:

Nedavno sam u Chemacu kupila ovaj preslatki kalup za gips. U originalu ima cvjetiće oko brojčanika i na vrhu, ali mi to za nadolazeće blagdane nije pasalo pa sam nakon odljevanja pobrusila te cvjetiće i napravila ovo:

Unutarnji dio sam radila s 2k.....

Ponovno sam radila još jedne podloške, imaju dva lica....ovo je prva strana. U kompletu sam napravila i jedan veliki podložak koji može poslužiti za neki bokal (s kuhanim vinom....), bocu i sl.....

A ovo je druga strana:

Za kraj ovog jutarnjeg pokazivanja sam ostavila ovaj podmetač koji je meni najljepši. Poseban je samo zbog motiva ove salvete koju sam neki dan dobila od rođake iz Njemačke. Motiv još nisam vidjela :) Kao i ove podloške i njega sam radila u cjelosti jer mi je šteta bilo što čupkati - sama po sebi salveta mi je predivna.

Uz ovaj podložak sam radila i jednu malu vješalicu za sitnice u kuhinji (ili bilo gdje.....), pa još par stvarčica ali to ću vam postaviti slikice poslijepodne....

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 09:01
Hoćeš reč da je to salveta sa tim uzorkom pletenja ja sam tehtijela pitat kak si uspijela napravit dekupaž preko pletenja , sve je super ali ovo je savršeno

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 09:03
Dalija - hvala ti na prošlom komentaru Heart i da, sve je to motiv salvete, oduševila sam se kada sam ju dobila i odmah dobila nekoliko ideja što s njom napraviti Wink
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 09:06

preeeeeeedoooooobrooooo... smile71
ali baš sve... Thumbs%20Up

a snjegovići su mi preslatki,
još nisam vidjela takve... Heart

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 09:07
Ja bi vjerojatno smo zaljubljeno gledala u nju kak i radim sa nekim salvetama  srce me boli kad pomislim da ih razrežemSmile,a po ovakav gipsani odljev ću morat skočit samo kad otkrijem gdje je chemako

Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 209
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 09:20

Sat je božanstven, a podlošci preslatki
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 09:24
Originalno poslano od člana crvena dalija crvena dalija napisao:

po ovakav gipsani odljev ću morat skočit samo kad otkrijem gdje je chemako

chemaco ti je u Vukovarskoj,
kojih dvadeset-trideset metara od tram. stanice Strojarska... Smile

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 09:25
Dalija - Chemaco je u Vukovarskoj, koliko sam shvatila iz Zg si
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 09:28
Klara - salvetu sam dobila od nekoga lani ali kako jos tada nisam znala kako ju upotrijebiti cekala je ovu zimu. Morala sam jako paziti kod lijepljenja jer nisam imala pravo pogriješiti, imala sam na knap motiva :-)
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 12:37
podlisci su ti prekrasni Jani... evo ih upravi i ja radim...samo ne znam hoce li mi biti tako lijepi kao tvoji
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 14:18
Naša Jani je nezaustavljiva. Sve je super.Thumbs%20Up
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.