Moj vrt pokraj Save |
Odgovori | Stranica <1 4647484950 109> |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva lijepa prinova,to se rijetko viđa
Prekrasna orhideja,i ja sam nekad mislila da ne znam s njma,sad su mi puni prozori
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoće li biti bijela kasnije kao i mamica? Znam da lipicanci dođu na svijet crni a poslije pobijele.Jeste li već dali ime?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebicaaa, kak je slatka ! Kak se drži splav ? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na prinovi
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice upravu si treba biti bijela kad odraste sa nekih 2-3 godine,ime još omladina nije smislila
Bebolina i Mali kaktus nadam se da ste u pravu što se tiče orhideja Anastazija jako su lijepi kad su ovako mali Ksan hvala |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam dosla virnuti samo da vidim jel ima kaj novoga, kad ono, mala crna novost. Preslatka je !
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe prava idila ždrijebe, labudovi, ptice, cvujeće...
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke mami Giti, crna beba joj je premedena. Usput, nadam se da se splav drži na vodi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam na prinovi
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol
Dijana moram priznati baš je živahno ovih dana anabistrica što se tiče splavi to je od enrikove none nona hvala |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao pa ovjde ima i zivotnjica ..prekrasno ...Labudovi su mi premedeni :-)
|
|
Odgovori | Stranica <1 4647484950 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |