Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 102>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:22
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana hana hana napisao:

nije puno, pol placa skoro...kak si skromna
Skromna je, samo nam otvara apetitLOL za posljedice ne pitaLOLTongue

Aha, zaboravila si onu svoju baklavu u deset navečer LOLLOLLOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:24
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Originalno poslano od člana hana hana napisao:

nije puno, pol placa skoro...kak si skromna
Skromna je, samo nam otvara apetitLOL za posljedice ne pitaLOLTongue

Aha, zaboravila si onu svoju baklavu u deset navečer LOLLOLLOL
Aha ha haLOLLOLTongue hebay ga, godinice su u pipanjuLOLLOLLOLTongue
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:33
Bravo cure,ukočilo mi se lice od smijanja..taman za potrošit kalorije od maloprije
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:38
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Bravo cure,ukočilo mi se lice od smijanja..taman za potrošit kalorije od maloprije
A i ti se znaći baviš tijeloviježbom s gornjom i donjom vilicomsmile156
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:40

ja sam se upravo vratila iz kuhinje LOLLOLLOL, i nisam jela korabu i zeljeLOLLOLLOL
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:42
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

ja sam se upravo vratila iz kuhinje LOLLOLLOL, i nisam jela korabu i zeljeLOLLOLLOL
Bitno da si vježbalasmile156
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:44
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:48
E joooooj,joooooj Maris i dok ja tebe tražim da mi pomogneš izvući onog dvonošca/žicu što se Ljiljus upetljao u mrežu,a ti ovdje vježbaš!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:50

Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

E joooooj,joooooj Maris i dok ja tebe tražim da mi pomogneš izvući onog dvonošca/žicu što se Ljiljus upetljao u mrežu,a ti ovdje vježbaš! [IMG]smileys/emot39.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot39.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot39.gif" align="middle" />

Vidjela sam,kaj je gotova ribičija ?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:53
Ma jok ženo! Pa treba ono izvući iz vode,a i Ljiljus se prevrnuo čamac pa sam joj išla baciti pojas za spašavanje! Onda obišla Dmirca i tamo opet naišla na urnebes!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:58

[QUOTE=monstera] Ma jok ženo! Pa treba ono izvući iz vode,a i Ljiljus se prevrnuo čamac pa sam joj išla baciti pojas za spašavanje! [IMG]smileys/emot39.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot39.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot39.gif" align="middle" /> Onda obišla Dmirca i tamo opet naišla na urnebes! [IMG]smileys/emot39.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot39.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot39.gif" align="middle" />

Idem,suze mi cure od smijeha
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 00:01
Čekaj onda malo......ma gdje je taj glupi rupčić....čekaj trenutak...

Evo ga!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 00:05
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Čekaj onda malo......ma gdje je taj glupi rupčić....čekaj trenutak...

Evo ga!
A jesi neka fina damaLOL rukav je zakonLOL hebeš papirnate maramiceLOLTongue
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 00:08
A ne mogu posuditi Maris svoj rukav,za to ona ima svoj! Ma to te ja pitam Bebi,ala mobilne maramice gdje god uvjek su pri i na ruci!
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:04

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:08

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:09

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:16
smile227ljiljan zadnji ti je mrak.....predivan........a i onaj jorgovan je poseban,taj sada cvate????Wink
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:19
Originalno poslano od člana flover flover napisao:

smile227ljiljan zadnji ti je mrak.....predivan........a i onaj jorgovan je poseban,taj sada cvate????Wink

Hvala,ljetni jorgovan sad cvate,a pčele i leptiri ga obožavaju Tongue.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:33
sijani kaktusići dobili prve bodljice Embarrassed

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,301 sekundi.