Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 102> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesam, ali nijedan cvijet do sad nije bio oprašen očito- smjestila sam ju jadnu u svekrvin dio, tam ni pčele neidu očito.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ako si preselila tikvicu u vrt,onakve patišone češ imati i ti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ajme meniii kaj sve imaš finoga za papati... znaš da ti zavidim, al kad budem free jednoga lijepoga dana i ja ću tako.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Po malo od svega ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
koliko tu im svega za papati
![]() a koliko ti je stari drijenak,moj još nije cvao!?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Mašala, čega tu kod tebe sve nema od voća i povrća.
![]() kajsije izgledaju tako primamljivo.,njam ,njam |
|
![]() |
|
Poveći grm ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
marelice su prekrasne,ko mala sunca
![]() drijenak ti je stablo ili grm?
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pala je i mala berbica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo par friških slikica iz povrtnjaka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš si se dobro izrazila,kao buketić... ![]() |
|
![]() |
|
Draga Camellia i ti si meni osvježila dan,i hvala ti na tome ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ova kalanhoa je kao vjenčani buketić, preslatka je.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Nemoj misliti da te ova dva tjedna nisam škicala,samo nisam ostavljala trag.Kad sam ti vidjela ovu kalanhou odmah sam se dala u potragu i nađem puno lijepih,ali ove nema.Ma naći ću ja nju.I nemoj više stavljati ovako prekrasne slike da mi se ne bi nešto dogodilo,pa tko će mi grunt održavati.Dosta zafrkavanja,ovdje na forumu ima toliko lijepih vrtova da mi mnogi osvježe dan,a među njima si i ti.Bilo mi je zadovoljstvo opet prošetati.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Tea
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Krasno napreduju ![]() Draga,bravo za klijanje adeniuma ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Koliko mi se to puta dogodilo. Ali...dođem idući dan a biljke više NEMA! Koji užas! Netko je djelovao odmah a ne sa zadrškom kao ja. Stoga
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |