Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 67>
Korisnik
Poruka
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 11:04
pandorea je prekrasna baš kao i sve ostalo cvijeće kod tebe....smile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 12:21
ajme sad sam išla na temu o penjačicama i moja je podranea, ali jako je slična pandoreiEmbarrassed
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:08
Ma sve mi se sviđa u tvom vrtu  i rado bi bila tvoj cvijetWinkLOL.

Stalno kopiram tvoje pelargole, tko zna koliko slika imam u kompu iz svih pozicijaTongue

One malo nakrivljene male ljestvice su baš simpaThumbs%20Up
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 15:48
bromi - hvala
natalija - i ja malo čačkala netom...........i čitala o podranei..jako krasna biljčica, čak ljepša od pandoree. Ima veliki cvat sa puno trubica!
smrcko - morat ću te ugostit ili povezati sa MM koji je autor svih instalacija! Može?Wink
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 09:58
smile39 oduševljena sam !!!! 
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 23:39
Pandorea je za mene nepoznati cvijet, zato je i privukao moju pozornost. Ima jako lijep cvijet, ljepota ovog cvijeta je ispred mirisa pa nije ni važno da baš ne miriši.
Sutra je novi dan.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 16:24

lucy, forzicija - smile71

Današnji dan sam iskoristila za slikanje vanjskog kamenjara! U njemu sve buja i cvjeta, a pogotovo korov (kad kiša nemilice pada)
Za početak panoramska -
- visoke trave i alstroemrie -

- pojedinačno.....izgleda otprilike ovako:
 - muškatna kadulja rasijala se posvuda -

- alstroemerie su polegle, valjda od prevelike vlage  -

- acanthus je procvjetao - pravi div - lani sam mnogima slala sjemenke ali izgleda da nikome nije ništa izraslo -

- stolisnika ima k'o u priči i u svim bojama -

- ovi su svi iz sjemena (hvala SilveK).......samo je ovaj crveni trajnica (dugujem ga Korijenku, obećala i zaboravila) -

- suhe ruže procvjetale.........ubijte me al' ne znam od kogaEmbarrassed

- ovi sedumi cvatu - ne znam i m imena -

- i ovaj čuvarkuća -

- lavanda strši na sve strane.........čak je i bijela procvjetala -

- smilje -

- žutoga ima najviše -
- noćurak -

-  žuti grmić (zaboravih ime), a u podnožju timijan -

- djevojačko oko  -

- ovome ne znam ime -

- nije u kamenjaru ali je žuta - begonija -

A sad malo ljubičastog i ružičastog ........
- procvjetala prva gladiola -

- hudoljetnica cvate već dosta dugo ( i ona je polegla zbog vjetra i kiše) -

- gipsophila -

- delosperme su sada lijepe -

- žuto - crveno za kraj - gailardie (trebale su biti niske, ali su malo više narasle u visinu)

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 21:05
Bergenija, kako ti je sve lijepo!
smile55
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 21:15
Wooow stolisnik, pandorea...prekrasno
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:18
Predivan vrt smile78.
Stolisnik u više boja smile227
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:22

WOOW sve ti je lijepo i rascvijetano

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:38
bergi, napokon slikice smile214
gladiola je famozna, a uvijek pokleknem pred delospermom i gailardiom Smile jednostavno, a lijepo Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:47
smile227  smile141
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:52
Današnji dan sam iskoristila za slikanje vanjskog kamenjara!

Sreća da si ga tako iskoristila da bih ja mogla uživati u predivnim fotkama i prekrasnim biljkama!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 10:13
Predivan vrt smile57smile113
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 10:20
smile120 WOW kako je sve lijepo i rascvjetano a tek delosperme ma oduševljena sam !!!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 10:22
sve cvjeta, imaš prekrasne biljke, a borba s korovom, tako je to, više se naradiš u tom vrtu, za malo uživanja..
,
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 12:14
Ja stvarno ne znam zašto još uvijek nisam bila u tvom vrtu. I sram me malo zbog toga. Koju ti ljepotu imaš, ženo! Al, nisam te namjerno "izbjegavala", znaš i sama koliko vrtova ima, čovjek se jednostavno pogubi.
Nije ni čudo da obožavaš million bells, prekrasni su! I clematisi su mi predivni, al apsolutna carica tvog vrta mi je maslina.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 13:40
Ma ovo je bas kao iz price ,stolisnik u svim bojama ,ma svaki cvjetic je divan na svoj nacin
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 20:20
OTOK, stefkaja, lili, anči, kontesaa, Anastazija, Tija, rosa 2, forzicija, Mari, bigmama, gioiaa..........hvala vam cure što šećete mojim vrtom! Svaka pohvala čini čovjeka sretnim, ali i daje mu obvezu da se trudi i dalje! Pa, pokušat ću opravdati vaše povjerenje!smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.