Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 69> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja cijelo vrijeme mislim da ti imaš samo balkon i balkonsko cvijeće, a
ono i vrt i voćnjak. Bojiš se da ti neslistim voćke, kao od nekih
trešnjice
![]() Želim ti lijepi provod sutra ![]() ![]() Sin mog ujaka je 2005. imao svadbu u istom hotelu. Možda mi bude i koji rođak na svadbi. ![]() Za sve veseljake na svadbi ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() Na lantaninon temi piše:
.... "zuta penjačica" se zove Senecio angulatus, porodica Asteraceae
Može se formirati i kao grm ako joj kidaš vrhove, meni je išla u visinu i prekriva jedan dio zida, cvate u jesen kad nema baš puno cvijeća i zato je dobra. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
nikako kod tebe da svratim, u totalnom sam zaostatku!!
Da li ovo cvijeće gore kod tebe već cvjeta???
A za svadbu me ne pitaj, stalno gledam na netu prognoze.Za sutra najavljuju kišu i 18 stupnjeva!!!
Znaš li ti koja je to temperaturna razlika???
Ali sinoć sam već pripremila šta još preko da obučem jer je to što mislim obući obična ljetna haljinica...ima da se smrznem u crkvi i dok dođemo do restorana!!! A ne mogu samo otići u Globus, ipak mi je to bratić...e jesu ga potrefili sa vremenom...
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ovo gore drvce si dobila od Lantane? ako jesi onda budem i ja vesela što ću konačno znati što sam dobila jer poslala mi je to i još nešto (biljčici zanimljivo mirišu listovi (nije rogač i nije lovor)). Sad će se valjda tu javiti pa da si konačno zapišem imena. Inače je kod tebe sve prekrasno rascvjetano.
Dobar provod i barem suho vrijeme sutra ti/vama želim.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I konačno sam dočekala da i moja lavanda procvjeta...ali na žalost ne miriše tako lijepo kao na moru.
![]() ![]() I moj mediteranski kut u Zagrebu...
|
|
![]() |
|
A sada malo morskog ugođaja...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo moga cvijeća, ali molim za pomoć jer po listu ne mogu prepoznati...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Do tada,ako Hoja ne bude to radila, ja ću eksperimentalno napraviti i slikati.
Nemaš brige ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Ma šalim se, ja idem na more opet krajem srpnja, a trebala bih to isprobati bar tjedan prije da vidim da li funkcionira ili ne???
![]() |
|
![]() |
|
Nema kod Hoje slika( bar mislim ), zamolila sam je da poslika kad bude to radila.
Ako ti bude hitno ja ću napraviti i slikati da ti objasnim. Ona je meni to uživo demonstrirala. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti za savjet.
![]() |
|
![]() |
|
To se primjenjuje za biljke u zemlji( ako misliš na one boce uz hortenziju ).
Boca se zakopa oko 2/3 u zemlju ili moža cijela( od 2 litra, te je odsjeć na visinu koja paše), ubaci u nju zemlja da sporije otiče. A mislim da će i biljka sama doći korijenom u bocu i uzimati koliko joj treba. Ovaj drugi patent je sa najlon čarapom, zamolit ćemo da nam Hoja uslika kako to izgleda kad bude to radila. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A što se tiče ovog vašeg patenta, to bi vjerojatno moglo i za tegle proći???
|
|
![]() |
|
Olakšat ću i sebi i njemu...
![]() Otok, šteta što nisi bila u pravu, što se tiče pupa na passiflori...
![]() |
|
![]() |
|
Meni su na terenu male crne vragulje posušile granu tekome. Prašila sam ih neopitroidom i špricala nekim sapunicama, da ne idem na težu kemiju. Ali vraga kiša sapere i dok ja odem na teren posislale svu granu, a bar je ostala druga grana.
![]() Sve što te zanima u vezi hortenzije pitaj, ja sam imala pravu borbu dok gospođi nisam našla što joj paše. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kod mene su neke male crne, mislim da takve napadaju i jasmin...Prošle godine su bile sam na jasminu a ove godine na mnogo više tegli ali nisu ni blizu jasmina bile...
Smrcko to sam nešto kod tebe danas počela čitati za onu tvoju hortenziju...moram probati i ja...
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....sad počinju uši napadati....u startu ih zaskoči...ja sam vatom i običnom vodom dizala sa vrhova dipladenije...kud mi prvo na nju?!...kod mene crveno-narančaste uši....
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
lipo ti je sve rascvitano, a surfinije imam i jako sam zadovoljna kako napreduju...znaš nisi jedina koja muku muči oko zalijevanja za vrime godišnjeg |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
A dobila sam još jednu lantanu , valjda bude jedna lantana.
Svejedno hvala na ponudi za pelc. ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |