moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno da ne znam kak se zovu...
![]() ![]() ![]() Lantanina lantana mi procvala..la..la..la
![]() prva runda tritoma je davno ocvala a ovo je druga(treća tek proviruje)
![]() i gladiole počele
![]() ovo je neki ljiljan
![]() ![]() ![]() i moj medeni žuti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
By Horti
![]() ![]() ![]() stolisniiiiiiiiiiik
![]() Kat rea,ovo si mi ti sjeme dala(pisalo je crni slijez)Joooj kako je medeniiiiiiiii
![]() još malo žuća...
ovaj mi je ostao od prošle godine(nisam ni znala da je trajnica)vani,u tegli.Sreća da imam u proljeće puno posla pa nisam stigla baciti "nešto uvelo i suho"iz te tegle.Samo je odjednom počeo tjerati
![]() E ove godine su mi veeeliki
![]() ![]() Nisu ih puževi uspjeli sve pojesti
![]() i jedna "žuta divljakuša"
![]() |
|
![]() |
|
Ove dvije begonije sam u kauflandu kupila za 10kn(ok,nisam samo te dvije no njih sam slikala
![]() ![]() ![]() ima veći cvijet nego što je sama
![]() nekim čudom ih puževi nisu uspjeli pojesti
![]() i on je prezimio u garaži
![]() i nema više....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ima još, sigurna sam
Jedno ljepše od drugoga, nema čega nema.
Onaj cvijet koji neznaš kako se zove - crveni i žuti je pjetlova kresta - celosia
|
|
![]() |
|
anete ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 190 |
evo ga na...nemoj mi se sad smijati!
![]() meni Tvoj nazovi nered - savršeni red! Ako i jest, taaaaak je zgodničko ukalupljeno, ma za ne vjerovat! Gdje kupuješ sve te biljke?! Izgleda da vi žene ovdje, ni jedna nemate problem s korovom..il sam ja tako loša vrtlarica..borim se već godinama protiv bijelih ljubicica, potom nekih listića, sad je na redu zajčje zelje, nikako ga iskorjeniti! malčiram li, izraste još gušće, sve prekrije i davi sve oko sebe...deherbanom bum ja to..ufuf u svakom slučaju, zaslužuješ pohvale (i bez smijeha mom oduševljenju, molim ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
baš su me obradovale tvoje slikice-moraš nam češće pokazivati tu ljepotu.
ona tvoja stablašica oduzima dah, to moram isprobati i još jednom pročitati kako si to izvela, koliko je vremena prošlo od zakorijenjivanja do ove ljepote? begonije, ljiljani, a i pijetlove kreste sve je kod tebe drukčije-ljepše a oduševile su me i tvoje teglice |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ljiljan je stvarno krasno neobičan
![]() Coreopsis (djevojačko oko) mi na slici izgleda prilično nizak, stvarno je niski ili mi se čini? Ja imam isto jedan prilično sličnog cvijeta, ali uvijek mi naraste više pa se počne polijegati, već ga je vjetar sredio ove godine ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Napokon slikice - sve redom ljepotice!! Morat ću malo pokrenuti tu svoju guz.. i doći do tebe, što zbog irisa što zbog svega drugog..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ej ljepote da mi ponestaje riječi a kad dođem do tebe nemoj se čuditi ako ću samo šutiit - to će biti jer sam zanijemila od pogleda na tvoje cvijeće ...
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Drago mi je vidit da se dobro drže "karlovčanke"
![]() ![]() A ljiljani prekrasni, tritoma...jednobojna
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, ubijaš me u pojam
![]() A i ljiljanima mi mast vadiš
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
molim lijepo...ispravak netočnog navoda,ne napadamo mi tebe,nego te potičemo da staviš slike i oduševiš nas kao i uvijek svojim cvijećem ...vidi koliko je ljudi zadovoljno zato kaj si slike stavila
![]() ![]() glede puževa..kako tako sam sačuvala nešto,ali cinije su mi pojeli sve do jedne i sad bum morala na sajam ako ih još ima jer mi se ne isplati sad sijati..mrcine proždrljive ![]() ne brini za posjetu..uskoro ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Ali me interesira kako se zove ovaj cvijet???
I kod mene je preko 1 metra narastao, ali još nije počeo cvjetati...
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivan je!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ah, što reći..............
Priznajme da su me ovi crveni ljiljani oduševili.....................prekrasni su. Znaš li možda koja je to vrsta (da si zabilježim, i kupim ako ih negdje pronađem)
|
|
![]() |
|
U gužvi sam bila ovih dana,ni doma me nije bilo a kamoli na kompu.Ajmo sad redom...ili od zadnjeg...
Bargenija,te ljiljane sam dobila,mislim da mi ih je mama negdje nabavila i nisam do sad ni znala kakvi će biti.Kad mi mama nabavi neki cvijet onda veli-toga nemaš a tako ja lijeeeeeeeep,eto to joj je opis cvijeta
![]() Proljeće,to potječe od Silvek i mislim da je carevo oko,ako nije carevo onda je djevojačko.Nečije oko je,možemo ga zvati i"silvekovo oko"
![]() Katrea,aj me sjeti za koji tjedan,kad ljiljani ocvatu,da ti žuti iskopam(čini mi se da si njega rekla)Vidim sad da mi bude cvao na još jednom mjestu di sam posadila one sitne,za razmnožiti.
(odo sad vidjeti kome još trebam odgovoriti)
|
|
![]() |
|
Horti,te moje tritome su šarene no na početku cvatnje budu prvo ovako narančaste a onda prelaze u druge boje.Tako da će i tvoja takva biti jer drugih nemam(lažem...psssst..imam jednu od Bake B.no ne cvate još
![]() Otok,hvala,mislila sam da je tako nešto no
nisam bila sigurna
![]() SilveK,da to je nisko.Koliko znam ima i visokih(vidjela kod mame)ali ovaj moj je baš tako malecki.
Anete,biljke kupujem di naletim na njih a od kad sam na forumu,puno toga sam dobila od cura ovdje.Zato draga moja,uzmi papir i olovku i zapisuj koje bi cvijeće htjela
![]() ![]() ![]() Bromelija,hvala za tegle
![]() Anaida,Nata,put pod noge
![]() E da,Katrea,ja posadila odmah kako si mi dala sjeme i brzo je to naraslo u tegli.Dala sam i mami i kod nje cvate već 2-3 tjedna.Ok kod nje sve ranije procvate.A ništ,bum ti ja poslala slijez
![]() ..la la la.
Hvala Hoyi još jednom
![]() Cure
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Baš super da si i ti dobila ljiljane, pa mi sad reci hočeš ti njih odmah saditi ili na jesen, ja išla malo tražiti po netu, pa što više čitam to sam više sblesirana
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja cu kratko,tvoj vrt je u mom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |