Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 71> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Pa ti stvarno radiš udarnički. Dolaziš iz vrta u kasne sate. Zato i su rezultati tu. K tomne imaš super zeleni palac pa ti se sve primi, tko će se stobom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasno ste sve to sredili. pridružujem se Lorinim željama
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
smrcko
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Suhozid je sve krasniji i prekrasniji!!! Braaaaavoooo!! Jako lijepo, zaista. A i ljepotice cvjećke su ti super, baš jesu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Smrcko, hvala ti za sadnice! Hvala ti što mi donosiš, ali vidi koliko toga još kod tebe treba zasaditi!
Vidim sliku ozelenjenog suhozida u proljeće! Predivno!
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Smrcko, rad se isplatio! Meni je zid baš super ispal!
![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Blago vama, sve vam lijepo uspjeva, čak i kamenje.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko čega se god vas dvoje primile je savršeno. I zid i ograde i cvjetnjak...Imate zlatne ruke!
![]() ![]() ![]() ![]() Ali si me od srca nasmijala sa savjetom za sjemenke lantane....kažeš najbolje da ptice pojedu pa pokakaju a onda savjet: ne jesti jer su otrovne!
![]() ![]() ![]() Inače moja je lantana bogata sjemenkama, još nisu zrele jer se drže čvrsto, ali ja bih druge boje malo.... moja je roza....
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Samo da znate, Smrčko mi je poslala pola svog vrta, kod mene će biti male Fužine
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hortenzije popikirane. Sad se moli da opstanu!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčko i gospodin Šmrćko imaju zlatne ruke. Toliko cvijetića a svima daje. Moj vrt je pun njezinih biljkica.
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za suhozide, ja ih obožavam (mislim kad su gotovi
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja moram pohvaliti suhozid i cosmose
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da Inox,kad smo krenuli otklanjati busenje doslovice smo vadili kamenje kao tartufe ![]() ![]() Betona na terenu i kamenja kao u priči, odlučili smo okrenuti stvar u svoju korist i napraviti nešto korisno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da ponovimo muke po Šmrcku
![]() ![]() U jednoj rupi samo. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ovome da i negovorim, a to me čeka opet na novom terenu.
![]()
|
|
![]() |
|
LOrica, Medvjed, Gio, Anaida, Hoja, Watwrlily, Sara, Baka, Lantana, Kaktusić hvala vam na lijepim komentarima
![]() E Mira pojma nemam što je to, možda stolisnik. ![]() Hvala Hojčeka za hortenzije i da molit ću se za njih ![]() Otočiću to su male sitnice , ali su od srca ![]() Hvala vam na šetnji kroz moj vrt i lijepim riječima ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |