Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 4748495051 90> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nemoj, sada LANA 2, a ja sam ti bila dobra za spasiti ih sve kad si ih utopila!!!! Šalim se, ljube moja, znaš da se ne ljuim!!! Staru stabljiku ostavi, podarit će ti još bebica!!! OVo sve sa korjenjem, kaj ima frkavo lišće ( i da iz tebe ide toliko mladica i da ih sve to trebaš prehraniti i ti bi izgledala tako, nebi se smješkala kao usnula ljepotica!!!!)to su ti mlade bebice, preveliko im je već korjenje, to si trebala presaditi kad je korjenje bilo dugačko 3cm!!!!! I koliko vidim, opet su ti sve orhideje PREMOKRE!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošto sam pobrojila tu, tamo i ovamo, ti imaš 3 gospodične jakarande, e pa jedna će samnom doma!! Jednog dana!! Makar na onome mjestu gdje je bio crnogorac!! Smiješ se, misliš da neće stati!!! OOOHHHOOO, hoće,hoće, koliko tu mjesta ima!!
Ona ljepotica što ti se zalijepila za etiketu, nije cvijetna stapka-nego korijen!!! Vidim ja da ću morati doći u inspekciju!!! A i cvijeće ti treba presaditi, vidi one hibiće od metar, u teglicama za orhideje!! Hitna sanacija im treba, do proljeća nemoj ni čekati! Većini ti je već proljetos bilo hitno presađivanje!! Previše svega imaš, ustvari ni sama neznaš kaj imaš, pa nećeš ni znati kaj ti fali!!! OK, nešto bi ti i donijela zauzvrat, da napuniš salon, nekak imaš malo cvijeća!!! Daj rasprodaj te aute, (samo kombi ne diraj) da imaš kamo smjestiti više cvijeća!!! |
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko ljepote u tebe, cvjetalica i necvjetalica ko u priči!
noćne slike su mi prekrasne, cvijet je istaknut, ne vidi se pozadina pa je cvijet u prvom planu!
vidjela sam u identifikacijana da me pitaš za ružu. onu koju si mi dala u ivaniću u mene fino lista. sobzirom da je bila sa žilama ja mislim da će u proljeće zablistati. samo ja sam mislila da je žuta, volim i bijelu.
hvala ti na ponudi za iceberg, imam je. kako sam napisala ta mi je od omiljenijih, godinama sam imala ogromno stablo, ne stablašicu, nego stablo sa ogromnom krošnjom i deblom. smetala nam je pa smo je premještali, nije potjerala. ja je još nisam prežalila, stalno je spominjem. sad imam malu, prošlu jesen mi natalija poslala reznice, cvijetala je već ovo ljeto!
hvala ti na ponudi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, nauživala sam se u toliko rascvjetanih slika !! WOOW Ovu mlječiku posadi negdje u vrt, najbolja je u kamenjaru ili kad visi iz grote ili sa zida, imam ti ih cijeli "bataljon" malih, ako budeš još trebala... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga freeland44 , oprosti, nisam te spomenula jer sam mislila da se se nećeš baviti mojim orhidejama kada imaš pun vrt.
Za moje biljke je najbolje da ti dođeš pa da ih presadiš , moje te orhideje jako vole pa su zato i pustile toliko bebica.
antonija imam i žutu pa ću je zakorjeniti za tebe
korijenko baš sam jučer mislila na tebe i razmišljala o tvojoj urednosti i planskom vrtu
Kalikantus stiže a i perunika ako je imaš viška
Ono što mi je želja je da sve svoje biljke budu uredno složene, posađene i sa nekim redom, odabrane ( baš kao kod tebe) a ne ovako.
Zato ih čuvam, prikupljam i nadam se da će doći i taj dan.
Ipak, na jednu od 3 lokacioje će se negdje "roditi" pravi vrt, to jako želim.
|
|
Rijeka
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, Miro gora si od mene....Ja samo piskaram po noći, a ti i slikavaš po noći, a po potrebi i čupaš biljčice za naše drage forumašice...Baš su fora ove noćne fotke. Orhideje su se razrasle, trebala bi doći Free da ih sredi i održi brzi tečaj o orhidejama...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da prestaneš prodavati aute i pređeš na cvijeće koje imaš?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, ti ni neznaš koliko puta šetam tvojim vrtićem!!! A za presađivanje, nema problema, možda čak i oko nove godine!! I to presađivanje s guštom!! A to kaj onda nije sezona za presađivanje, ja to biljčicama lijepo objasnim, da im je bolje ovo presađivanje kad je njima potrebno nego kasnije, kada možda bude za neke prekasno!!!
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla jesen i ja provela svoj naum ( neki me poznaju kao takvu ) u vrtu gdje živim sa još 5 obitelji. Pričala sam vam i da se ne ponavljam na široko ali ukratko ću reći:
Moji susjedi ne da nemaju volje za raditi išta oko naše okućnice već mi stalno prigovaraju. zaljevanje... rezanje grana na drveću...to je moj hobi.. i neznam više što ne. Ja prijavim člana više za vodu da bude mir u kući ali mira nikako nema....
Sada sam o svom trošku platila čovjeka koji je skupa samnom radio 3 dana ( imamo još i sutra jedan dio srediti) i dovela sam okućnicu u puno boljem stanju nego što je bila, ili bolje rečeno, nikada nije takva bila. To je bio moj naum!
Platila sam sve ukupno 600,00kn za radove oko cijele zgrade a terena nije baš malo... (Triša i Jagoda su vidjele)to smo valjda svi trebali dati po 100,00kn. No to je moj hobi, tako kažu pa za mir u kući neću niti spomenuti novac.
I opet brundaju.. valjda im fali ... ma tko zna što? Ili je to ljubomora i zavist više neznam. Ali ako netko ima volje išta raditi po cijele dane, mislim da bi trebali barem reći hvala!
Pa evo da vidite neke vidne rezultate:
Ovako je bilo 2010 godine kada sam već malo očistila, žao mi je da nisam slikala kada sam došla ovdje 2005 godine u jesen.
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sada radovi: Čovjek mi je izvukao samo dio kamenja i željezada mogu malo zaravnati teren da nije toliki pad i da malo bolje isplaniram sadnju. Tu skoro da nema zemlje, teren je nasut svim otpadom od gradnje. Ali veće radove nisam mogla sama izvesti a susjedima ne pada na pamet takva pomisao. Nešto sam vadila, presađivala i novo dodavala.
Jedan dio, sa strane zgrade sva 3 manja vrtića I sa druge strane zgrade, kutni vrt
Očistili smo i svo ovo lišće i vrt ispred roštilja
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada je ipak nešto bolje, makar tu ima posla još dosta ali ostalo ću sama, po malo Ovdje sam napravila mali rasadnik za reznice
A ovdje trebaju biti kaktusi i sve što se slaže sa njima
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokušala sam napraviti topiar od zapuštenog juniperusa
Nekako ovako, samo se mora oporaviti
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon svega kada mi pogled padne na moj cvijetak, umor nestaje |
|
Rijeka
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro lijepo si uredila okoliš, svaka čast. Nažalost to tvoje stanare iz kuće nije briga, baš su neki....Baš te briga, ti si zadovoljna jer si napravila dobro djelo i jako se zbog toga dobro osjećaš, a oni neka se i dalje prave mutavi i nezainteresirani....
|
|
sutra je novi dan
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ti si napravila čudo!!! jako mi se sviđa topiar, to će biti prelijepo kad se malo oporavi.
ko šiša susjede, radi kako možeš, ja vjerujem da će se i oni uključiti kad vide kako je lijepo! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači kod tebe je stalno "borba" zbog okućnice. Mislila sam da su susjedi prestali brundati. Svaka ti čast što nisi izgubila volju za uređenjem. Vidim na slikama papmpasicu (a i kraj salona je posađen, zar ne?). Možda ću u proljeće žicati mladicu... |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Miro,odusevljavas me ,a tvoje susjede treba da je sram!
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nevjerojatno je to kako se kod nas ćovjek koji želi nešto raditi susreće s problemima! Ccc ... Još uložiš svoje novce da bi svima bilo ljepše, a drugi prigovaraju! Nasreću, ima i ljudi poput tebe koji se ne daju smesti. Svaka čast! Lijepo si uredila okućnicu.
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od početnog stanja okoliša tvoje zgrade napravila si divnu oazu za opuštanje, za pravog uživaoca krasna šetnja parkićem, šteta što tvoji susjedi ne prepoznaju prave vrednote života, ali zato ne znaju ni uživati u tim stvarima!! A ti, nakon svih radova možeš visoko dići glavu i ne obazirati se na njih i biti ponosna na svoj trud, jer imaš se čime ponositi a dovoljna nagrada ti je tvoje cvijeće, koje ti svojim cvijetom odnese sav umor!!! Baš bih voljela bez žurbe prošetati tvojim parkom, jer on to jest!! Tvoj park!! |
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda, hvala na lijepim riječima. Zadovoljna sam što sam to napravila, ti to zoveš dobro djelo, pa je dobro djelo, lijepo je svima, ipak. Zbog toga se dobro osjećam. A oni se i dalje prave mutavi i nezainteresirani.... čak su mi zaključali konobu a ključevi od stana ostali unutra pa sam ih morala zvati. Smeta im što je konoba bila otvorena, ma morali su nešto naći
antonija hvala na posjeti i ohrabrenju! Drago mi je da ti se sviđa moje "remek djelo" -topiar. Za susjede se ne sekiram, neka uživaju ako uopće mogu i znaju.
Nataly, draga moja, borba je završena za ovu turu, pobjedila je moja volja i želja da bude očišćeno i lijepo. Pampasice ima koliko hoćeš a MM će za tebe, pola izvaditi
gioiaa hvala ti na posjeti i lijepim riječima! Znam da će susjede biti sram kada im netko dođe i to pohvali
Andina, hvala što si navratila i hvala na razumjevanju i podršci
freeland44 , draga moja, ti me uvjek razveseliš svojim komentarima.
Sviđa mi se ova tvoja rečenica i ona je doslovce to što sam sama sebi rekla... " A ti, nakon svih radova možeš visoko dići glavu i ne obazirati se na njih i biti ponosna na svoj trud, jer imaš se čime ponositi a dovoljna nagrada ti je tvoje cvijeće, koje ti svojim cvijetom odnese sav umor!!!"
|
|
Rijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 4748495051 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |