Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silvestrina cvjetna priča
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silvestrina cvjetna priča

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 57>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 09:25
Ruža penjačica,zeleno roza boja cvjeta kakvu nisam kupila ,pa me je posve iznenadila.smile73smile57
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 13:39
Hvala Ti Gioiaa,taj mali prefriganac je po mami pekinezer,zna me kupiti na razne načine.smile212,a sad mu idem dati papicu.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 13:04
sve je predivno Silvestra ,a taj mali,cakani ,Astorica je presladak
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 12:51
Saro,drago mi je da shvaćaš da između ovih redaka čuči još puno toga,ali pošto je ovo stranica o cvjeću ne bi htjela mnoge drage ljude koji čitaju ovu moju stranicu rastužiti zato i ne pišem previše,nego više slikam,a kažu iskusni ljudi:što te ne ubije,to te ojača,a i nije bitno koliko puta padneš,bitno je da se uspiješ dignuti.smile95
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 12:32
baš sam se nagledala lijepog cvijeća kod tebe, draga Silvestra...primjećuje se da voliš ljubičastu boju, ali ne na štetu ostalih jer u vrtu je prava raznobojna cvjetna raskoš, no meni osobno najljepši su mimulusi, pogotovo ovaj crveni...krasna ti je i nikotiana, elegantna bijela, gazanije...a kaktusić mi je ovaj jako drag zbog njegovih predivni i savršenih crvenih cvjetekaSmile.
Na kraju, panoramska slikica sa tvojeg brijega pokazuje nam svu ljepotu naše prigorske okolice...a Astorica je medena, ak netko shvaća kaj govoriš o tom peseku, ja shvaćam...i za mene mnogo misle da sam munjena i opičena u vezi sličnih stvariCry...
lijepi pozdrav tebi i Astorici od mene i moje Bele
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 12:25
Bog je stvorio cvjeće da uljepša svaki naš posebni trenutak u životu i da umanji našu tugu kad je nitko ne može izbrisati.smile120Ruža pelcana iz krsnog buketa moga Silvija pred 23.godine.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 12:18
Vilmač i tebi pusa...smile78
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 12:09
smile79
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 12:07
Tu se probudio...smile183
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 11:58
Chamaecereus silvestrii,kaktus,mi ga zovemo prstići.Ulovila sam ga kad se sprema na spavanje. smile45
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 11:51
Tija,taj pas je došao na svjet četiri mjeseca nakon što je iznenada sa ovog svjeta otišlo biće koje sam ja najviše voljela i u tim okecama ja ćesto tražim tu dragu osobu ,a psić ima i navike slićne tako da sam dublje analizirala i došla do spoznaje da je to moguće jer oba ta bića ja sam odgojila i naravno da su slićni po nekim gestama.Možda netko misli da sam šašava što uopće radim takvu usporedbu ali taj psić je meni jako drag i samo ja prepoznajem neke sitne detalje koje drugi ljudi ne bi nikada primjetili.smile222
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 11:36
Originalno poslano od člana Silvestra Silvestra napisao:

Moj mali Astorica,još pet dana i ima pet mjeseci,smile151
Cvijeće neću ni komentirati jer došla sam do ove fotke tj. do ova dva okeca i zaboravila sam sve što sam vidjela.....Astor je baš preslatki !
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 11:32
Malo ljubičastih...to je inače moja boja favorit u svemu.smile157
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 11:27
Slikano malo sa strane jer bi mi trebala krilca da budem ispred žardinjere jer visi visoko na balkonu.smile222
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 22:18
Lijep Mimulus...Tongue
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 21:27
Sve je cvijeće lijepo a mimulus mi je poseban.....Thumbs%20Up
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 17:37
smile86smile86smile86
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 17:30
Delosperma cooperi...smile114
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 17:16
Delosperma cooperi...smile213
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 16:24
lize su mi prekrasne naravno isve drugo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 57>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.