Srdašca - Dicentra |
Odgovori | Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MermaidDreamer...odlično napreduje, za ne povjerovati da je već tolika
|
|
Sponzorirani linkovi | |
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, da je tek vidiš danas, duplo je veća. Ni sama ne mogu vjerovati da tako brzo raste (i ona i božur i sve ostalo što je posađeno 20.02.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MermaidDreamer ..... pa to je u skladu s Mjesecom, ma baš mi je drago
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni. |
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čitam vaš iskustva sa srdašcima, i ne znam da li sam dobro postupila...posadila sam ih van krajem drugog mjeseca, ustvari 20.2.i sad se samo nadam da nije bilo prerano...još je hladno pa se ništa ne događa, a ne bi baš htjela čeprkati..šta bude bude...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Agava,nemoj ih dirati,s obzirom da su ih tek posadila,treba im malo vremena da se priviknu,kad zatopli sigunrno će ti nići.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neču ih dirati, samo prigledavati i nadati se da mi podare koji cvijetić..
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne brini za dicentru to je divan i jako otporan cvijet.sve podnosi.za nju je još rano, cvijetat će ti sigurno ovo proljeće, ona te podari cvijetom koliko god da je velika.to ti kažem ne kao znalac nego iz svog iskustva. ja sam je iskopala sa jednog mjesta da je darujem prijateljici i ostao komadić korijena koji nisam vidjela i taj komadić korijena je podari cvijetić, a kod prijateljice cvijetao iste godine.nisu kao božuri da se okilaviš čekajući da se prilagode promjeni.
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VG
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VG
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooo, ovo je čisto drugačije od naših srdašca, bilo roza bilo bijelih.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
wookowaratz
Nedavno posijan Pridružen: 21 Svibanj 2013 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 92 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko dugo vam traju cvjetovi kad se otvore?
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidla sam da se spominju srdasca al nitko ne spominje kako se sade niti nista o njima.susjeda mi dala granu pa me zanima da li moze pustiti zile ili..puno hvala
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da imamo već temu ali nisam siguran, treba malo pronjuškati
A dok ne nađem i ne pronjuškam.... mogu samo reći da volim ovaj cvijet koji više nije tako čest u novim vrtovima, iako je bio neizostavan u vrtovima naših baka. |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako volim ova srdašca ali za sada se mogu diviti samo vašim slikama dok ne uspijem nabaviti.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam 100% siguran ali mislim da sam vidio sjeme u nekoj od poljoprivrednih trgovina.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo bi odlično da negdje naletim na sjeme jer volim kada mogu biljke početi uzgajati od sjemena.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |