moje cvijece,moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Korisnik | ||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zgodno izgleda...potražit ću malo više informacija
![]() update: potražila
![]() baš ima lijepih : http://www.cvijet.info/savjeti/kategorije/1/savjet/42.aspx
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
cvijeće ti je predivno,Kaća
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
balkon je predivan
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
kaca gde su slikice?
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
rose zahvaljujem se,sad kad si me izvukla iz ropotarnice mogla bi i stavit koju slikicu,i hocu,morate mi vidit nove kaktusice i sukulente.gioiaa cim poslikam eto ih.
![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Koliko lijepog cvijeca
![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Kaća, divno! Pravo je uživanje pregledati tvoje cvijeće u ovim tmurnim zimskim danima. Posebno su me oduševile žute petunije (ili surfinije), one su mi prva liga. Što se pelargonija tiče moje iskustvo je da su stare autohtone sorte izdržljivije od ovih hibridnih. Ove nove sorte su ljepše jedno vrijeme ( dok ih drži hormon rasta koji dobiju u rasadniku) a poslije su najčešće ovakve
![]() Još samo nešto: i njih treba pincirati da se razgrmaju.
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ova ukrasna kopriva mi je posebna baš zato što je zelenobijela ( albino- rekao je netko na temi "ukrasna kopriva"). Znaš li možda kako se zove?
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Hvala Kat.Rei,što je"izvukla"ovu temu .Kako mi je"bljak"večer,išla sam se malo diviti cvijeću da otjeram sve ono ružno i da lijepo "pajkim".
Mislim da ću prespavati,tu negdje ću se stisnuti,na tvojoj terasi,Kaća(ok,nisam ni visoka ni široka pa mi ne treba previše mjesta)
![]() Da,htjela sam te pitati,kako ti se ponaša hortenzija u tegli?Ja imam jednu,no nemam adekvatno mjesto na dvorištu za nju,pa bi je prebacila u teglu samo ne znam koliko veliku i u kakvu zemlju.Da joj neku posebnu zemlju kupim ili u običnu?Imam prihranu za nju.
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Tvoje sam cvijeće pogledala već odavno i baš čudno - nisam ništa komentirala. Valjda mi je promaklo. I surfinije i petunije i hortenzije i lobelije ... ma sve super !!! |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Kaća išla samod početka i imam samo jedno pitanje:
Kada ćeš se aktivirati i početi stavljati nove slike???
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
oprostite mi cure moje drage,ali ja stvarno nisam vidjela da ste mi podigle temu...od srca hvala na komplimentima
![]() ![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Nije te dugo bilo s nama... nedostajala si nam !
![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
|
nazalost neznam koji joj je pravi naziv,u literaturi sam je srela kao mrtvu koprivu,pa sam tako i napisala.. |
||
![]() |
||
|
hvala draga najljepsa..u pravu si sto se tice pelargonija,imam jedne,ovo im je treca godina,mogu ih slobodno bacit koliko jadno izgledaju,a tako i strucnjaci predlazu,ne vise od dvije sezone..ali mene srce boli bacit ih dok ima zivota u njima. |
||
![]() |
||
|
hvala shasha,drago mi je ako su te bar malo oraspolozile moje biljcice...neznam sto bi ti rekla za hortenziju,ova moja je lijepo i obilato cvala,ali mi se cini da je prebrzo ocvala,neznam koji je razlog..citala sam da ju treba presađivat u zemlju za rodondedrone,moja je u obicnoj..malo veca tegla ce joj sigurno pasat ![]() |
||
![]() |
||
|
hoya,proljece,dzomba i vama cure drage,puno,puno hvala.nadan se da cu se ubuduce puno vise druziti s vama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
malo kaktusica
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Koliko cvića i sve to na balkonu. Bravo Kaća, sve pohvale, na malom prostoru tako puno cvića.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Kaća idemo dalje...čekamo nove slike ove do sada su super...
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |