Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje cvijece,moj mali raj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje cvijece,moj mali raj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 11>
Korisnik
Poruka
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 22:24
zgodno izgleda...potražit ću malo više informacija Smile

update: potražila Big%20smile

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2008 u 09:55
cvijeće ti je predivno,Kaćasmile64
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 13:11
balkon je predivan smile120
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 14:40
kaca gde su slikice?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 22:41
rose zahvaljujem se,sad kad si me izvukla iz ropotarnice mogla bi i stavit koju slikicu,i hocu,morate mi vidit nove kaktusice i sukulente.gioiaa cim poslikam eto ih.smile78
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 23:18
Koliko lijepog cvijecaTongueTongue!!

smile141
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 19:21
Kaća, divno! Pravo je uživanje pregledati tvoje cvijeće u ovim tmurnim zimskim danima. Posebno su me oduševile žute petunije (ili surfinije), one su mi prva liga. Što se pelargonija tiče moje iskustvo je da su stare autohtone sorte izdržljivije od ovih hibridnih. Ove nove sorte su ljepše jedno vrijeme ( dok ih drži hormon rasta koji dobiju u rasadniku) a poslije su najčešće ovakvesmile85. A mislim da su i na nametnike osjetljivije.
Još samo nešto: i njih treba pincirati da se razgrmaju.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 19:57
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

bacopa i mrtva kopriva,pun pogodak kombinacija,ima tu jos i silvera

Ova ukrasna kopriva mi je posebna baš zato što je zelenobijela ( albino- rekao je netko na temi "ukrasna kopriva"). Znaš li možda kako se zove?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 01:16
Hvala Kat.Rei,što je"izvukla"ovu temu .Kako mi je"bljak"večer,išla sam se malo diviti cvijeću da otjeram sve ono ružno i da lijepo "pajkim".
Mislim da ću prespavati,tu negdje ću se stisnuti,na tvojoj terasi,Kaća(ok,nisam ni visoka ni široka pa mi ne treba previše mjesta)smile49
Da,htjela sam te pitati,kako ti se ponaša hortenzija u tegli?Ja imam jednu,no nemam adekvatno mjesto na dvorištu za nju,pa bi je prebacila u teglu samo ne znam koliko veliku i u kakvu zemlju.Da joj neku posebnu zemlju kupim ili u običnu?Imam prihranu za nju.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 09:40

Tvoje sam cvijeće pogledala već odavno i baš čudno - nisam ništa komentirala. Valjda mi je promaklo.

I surfinije i petunije i hortenzije i lobelije ... ma sve super !!!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 10:13
Kaća išla samod početka i imam samo jedno pitanje:
Kada ćeš se aktivirati i početi stavljati nove slike???
smile73
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 20:59
oprostite mi cure moje drage,ali ja stvarno nisam vidjela da ste mi podigle temu...od srca hvala na komplimentimasmile79..vidim da ste me nesto i pitale,pa idem odgovoriti.smile79
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 21:06
Nije te dugo bilo s nama... nedostajala si nam !

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 21:20
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

bacopa i mrtva kopriva,pun pogodak kombinacija,ima tu jos i silvera

Ova ukrasna kopriva mi je posebna baš zato što je zelenobijela ( albino- rekao je netko na temi "ukrasna kopriva"). Znaš li možda kako se zove?

nazalost neznam koji joj je pravi naziv,u literaturi sam je srela kao mrtvu koprivu,pa sam tako i napisala..
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 21:31
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Kaća, divno! Pravo je uživanje pregledati tvoje cvijeće u ovim tmurnim zimskim danima. Posebno su me oduševile žute petunije (ili surfinije), one su mi prva liga. Što se pelargonija tiče moje iskustvo je da su stare autohtone sorte izdržljivije od ovih hibridnih. Ove nove sorte su ljepše jedno vrijeme ( dok ih drži hormon rasta koji dobiju u rasadniku) a poslije su najčešće ovakvesmile85. A mislim da su i na nametnike osjetljivije.
Još samo nešto: i njih treba pincirati da se razgrmaju.

hvala draga najljepsa..u pravu si sto se tice pelargonija,imam jedne,ovo im je treca godina,mogu ih slobodno bacit koliko jadno izgledaju,a tako i strucnjaci predlazu,ne vise od dvije sezone..ali mene srce boli bacit ih dok ima zivota u njima.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 21:45
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Hvala Kat.Rei,što je"izvukla"ovu temu .Kako mi je"bljak"večer,išla sam se malo diviti cvijeću da otjeram sve ono ružno i da lijepo "pajkim".
Mislim da ću prespavati,tu negdje ću se stisnuti,na tvojoj terasi,Kaća(ok,nisam ni visoka ni široka pa mi ne treba previše mjesta)smile49
Da,htjela sam te pitati,kako ti se ponaša hortenzija u tegli?Ja imam jednu,no nemam adekvatno mjesto na dvorištu za nju,pa bi je prebacila u teglu samo ne znam koliko veliku i u kakvu zemlju.Da joj neku posebnu zemlju kupim ili u običnu?Imam prihranu za nju.

hvala shasha,drago mi je ako su te bar malo oraspolozile moje biljcice...neznam sto bi ti rekla za hortenziju,ova moja je lijepo i obilato cvala,ali mi se cini da je prebrzo ocvala,neznam koji je razlog..citala sam da ju treba presađivat u zemlju za rodondedrone,moja je u obicnoj..malo veca tegla ce joj sigurno pasatSmile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 21:54
hoya,proljece,dzomba i vama cure drage,puno,puno hvala.nadan se da cu se ubuduce puno vise druziti s vamasmile79.iman par slikica,pa kad san vec tu,stavljam ih..

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 21:58
malo kaktusica

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 22:43
Koliko cvića i sve to na balkonu. Bravo Kaća, sve pohvale, na malom prostoru tako puno cvića.
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 14:36
Kaća idemo dalje...čekamo nove slike ove do sada su super...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.