Uresnica - Cosmos |
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alad divno uspijevaju kod tebe
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jjadra
Nedavno posijan Pridružen: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zapravo se kozmos može posijati i na jesen?? S obzirom da se i sam zasijava.
|
|
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ja u roza boji, dobila sam sjeme narančastog ali ću nabaviti bijeli i crveni. Valjda će ih biti u centrima.. Divni su!
|
|
Rijeka
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je možda jedina ljetnica, koja će uvijek krasiti moje dvorište.
Predivan cvijet, koji još uvijek cvijeta, odoljeva bolestima, sam se rasijava _ ma super je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
sunce :)
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 109 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam isto zaljubljena u njega :) Evo samo da rečem,upravo sam na ebayu kupila 300 sjemenki za 9 kn plus 8 za poštarinu,pa valjda če od svih tih sjemenki niknuti makar njih 10 :D
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iz iskustva mogu reći da jako dobro niču. momentalno su mi u punom cvjetu, druga tura, koja se sama zasijala. imam ih posvuda.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
sunce :)
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 109 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva čekam ih posaditi i diviti im se :) |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako obožavam cosmose malo sam se ove zime opskrbila sa sjemenkama na ebayu i nadam se da će se pokazati u punom sjaju
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ih obožavam i imam.
|
|
Rijeka
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam,sada ostala suha grana,dali će mi ovo proljeće niknuti koja nova grančica?Hvala na odgovoru.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da se te suhe grane odrežu i na proljeće bi trebao sam niknuti jer se istrese sjeme.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belina kod mene je bilo ovako kako milica kaže - stara biljka se osuši, a u proljeće kad ugrije nikne nova biljčica iz sjemena, ako ga ne odnesu mravi
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeta je bilo do skoro, neću više biti bez njih i to u svim bojama jer su cijele godine u cvatu! |
|
Rijeka
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka od forumasica mi je jednom rekla da zelim li duze uzivati u uresnici sijem ju 2 puta godisnje. Prvo u proljece a drugi put negdje kasno ljeto i tako ce u vrtu uvijek biti cvijeca. Ja sam ih pustila da same puste sjeme i moram priznati da su bile dobre. To sto je bila velika susa njima nije puno smetala. Cak sam negdej citala da ona u biti i ne voli da se puno zaljeva. Mozda grijesim
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikano u 11 mjesecu.. |
|
Rijeka
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ih u zaista prekrasnim bojama.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U 11. mjesecu su iskrice zajedno s korijenom na kompostu, a gredica je već preštihana i čeka proljetno frezanje. I nakon takve obrade tla, iskrice niknu kao da sam ih posijala. Uz njih bacim i sjemena kopra. Nekak mi se sviđa ta kombinacija.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |