Felicia ameloides |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Sponzorirani linkovi | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok nemam riječi za tvoju Feliiu !!!
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, ja sam ljubomorna na tvoju ljepoticu, jednostavno je čarobna
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok i ja sam ljubomorna na tvoju feliciju. Prekrasna je i ogromna. Ustvari tebi je vani u vrtu pa je biljka odmah ljepša i bujnija. Ja sam već dva puta pokušavala saditi je u vrt i ostaviti je da prezimi, ali nažalost nije uspjelo. Kupim na proljeće malu biljku i cijelo ljeto me uveseljava ....
|
|
sutra je novi dan
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ee otok da je nama tvoja klima , prekrasna je. Evo i moje da se pridruži ovim ljepoticama, mada je ovo starija slika, jer je sad već puno gušća i rascvijetanija...
|
|
belica,zagreb
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja felicija cvate vec treci put ove godine ,predivna je ,samo mi i ona rasirila se a posto je kod mene zimzelena ,zao mi ju sisat ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |