Ruže penjačice |
Odgovori | Stranica <1 34567 11> |
Korisnik | |
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
huskybucka
Već proklijao Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje ima za kupiti ruza penjačica i koja im je cijena?
Koliko vremena treba da dosegnu visinu od cca 2metra ? |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Huskybucka,ne znam odkud si,kod nas ih je bilo na akciji od 12kn/kom. u Ktc-u,to je sve otišlo,ali je bilo sad nedavno u Agrokući raznih penjačica po istoj cijeni.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam prošli tjedan u Intersparu kupila penjačice za 14,99.A na tržnici(u Osijeku) bude čovjek koji prodaje 12kn. penjačice i 50kn stablašice.
|
|
huskybucka
Već proklijao Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kupljene danas penjacice
U Ktc se nisam sjetila pogledati...U Trgocentru penjacice prodane, i nasla sam u obliznjoj nekoj poljoprivrednoj, cijena 16kn Jos samo pitanje, koliko im treba da narastu? |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otprilike dvije,tri godine.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedna presađena penjačica još nije potjerala, dal to znači da je pokojna? ili je još rano?
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina,kada si je presadila?Nije ni rano ni kasno.Zavisi od klime.Kod mene neke potjerale lisne pupove,dok druge(one u hladu) još nisu..Ruža je "trn",što znači jako žilava biljka.Još ne gubi nadu..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošlu jesen, i da ova je na suncu samo ujutro. hvala alisa, još ću se malo strpit.
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da je živa i da će uskoro krenuti da se budi iz zimskog sna..Kod mene ,dosta štete na ružama ove zime..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
ivane
Nedavno posijan Pridružen: 20 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok
Pošto se bavim više sa vočem a imam jednu penjačicu koju sam uzgajam i brinem o njojzi sam odlučio, da je predstavim. Ime joj je BLEU MAGENTA i stara je tek tri godine. Cvate dvaput godišnje i to obilno i miriše da bi se čovjek kupao u mirisu. Evo fotkice kako izgleda sada a od polovine 5tog počinje prvo cvitanje skoro ljubičaste boje. Sa svim ostalim ružama i cviječem radi moja žena. Lp.Ivan. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivane...baš lijepo izgleda, poslikaj ju kad procvjeta
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
boakill
Nedavno posijan Pridružen: 29 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo da vidite moju.. raste ko luda |
|
jadran81
Novo sjeme Pridružen: 27 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dali mi može netko reći kako se obrezuju ruže penjačice.?.. ove što se sade u tegle dali ih se zimi sprema ili ostaju vani? ...
imam jednu koju smo prije valjda 7 godina presadili zbog radova na kući. i još je uvijek ista kolika je i bila... evo je i sad ima valjda 10 pupova i nekoliko cvijetova ali pomakla se po veličini nije ni mm. ima možda pola metra... ako netko zna kaj joj je i kak da joj pomognem bila bi vam jako zahvalna... ove sam joj godine odlučila "presuditi" ako se ne pokrene...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dva puta sam čitala ovaj post,da sve dobro shvatim.Ne možeš od ruže očekivati da raste neznam koliko ako je posađena u istu teglu već 7 godina.Ruže penjačice se u pravilu ne orezuju,odstranjuju se stare grane,razrede ako su preguste i to je to.A ruža penjačica posađena u tegli nema mjesta za rast i zato ti se ne miče.Ako ikako možeš posadi ju van u zemlju.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
jadran81
Novo sjeme Pridružen: 27 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
žao mi je očito sam se krivo izrazila... nemam ružu u tegli nego smo ju presadili na drugo mjesto u zemlju,,, ovo za teglu me zanima jer bi moožda i ja posadila u teglu jer nemam baš puno zemlje oko kuće i čini mi se zgodno...
hvala za odgovor... ovako izgleda... ima puno pupova i nekoiko jadnih cvijetića ali s obzirom na njenu visinu ima ih puno al ponavljam jadni su... ajde ak netko zna kaj da joj dam ili sl da krene jer ju nemogu više gledat tak jadnu... |
|
ivane
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ivane
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok
Dugo sam si uzeo vremena, da se javim sa slikama koje su neki članovi poželjeli vidjet. Eto cvate moja Blue Magenta a i miriši i svakim je danom ljepša. Eto sa unutranje strane vrta u društvu kineske ruže ponosa i mladih moč. hibiskusa. Još jedna sa čoška vani. Još vanjska ljeva strana. Blue Magenta je stara 3,5 godine i raste sa dvije druge ruže na mjetu m x m zaljevam je skoro da ne jer je tlo mokro i 80cm duboko popunito sa kvalitetnom zemljom. Dvaput g.dobije organsko gnojilo i po 2kg domačeg komposta. Lp. Ivan |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivane ruza ti je zaista predivnaaa
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |