Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori | Stranica <1 34567 58> |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja, i ja...i ja bih htjela vidjeti to čudo od žene... Samo da znaš stol koji bude najglasniji to smo mi...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna kutijica. I meni su najdraže stvari koje su lijepe ali ne samo to nego i da imaju neku svrhu. Ugodno vam druženje.
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno, prekrasno, prava si umjetnica
|
|
meni je super u životu
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet ja...ovo novo sto sam videla je bas super ,kutijica ce biti pravi ukras u kupatilu
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy evo mene opet...još uvijek sam pod dojmom sinoćne kavice...a kako mi tvoji satovi ne izlaze iz glave išla sam ih ponovno sve pregledati i čini mi se da ću se i ja okušati u tom dijelu!!!!
Naime kada sam se vratila iz Njemačke donijela sam jedan prekrasan sat kao uspomenu. Dobila sam ga od bivših kolega za uspomenu... I zaista je bio poseban, onako u plavim tonovima a umjesto brojeva su mu bile ribice...
I dugo mi je visio na zidu ali kako je moj sin rastao sve češće je napucavao loptu po kući i u takvom jednom napucavanju je moj sat nastradao... Bila sam jaaaako tužna ali šta napraviti...???
Tako da ću vjerojatno probati nešto izvesti...
A tebi svi komplimenti za radove i za društvo...bila si jaaaako ugodna....
|
|
nadalivz
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi Izzy. Nešto novo i zanimljivo. Samo tako nastavi.
Mora da smo se vidjele na radionici obostranog decoupaga. Sve čestitke još jednom
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je bilo jako ugodno i veselo, no sljedeći put bi trebale zakupiti jedno krilo restorana da nesmetano razmjenjujemo dobra! A ti samo raspali po satu, ne možeš pogriješiti - kreni odmah, čekam slike! |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala! Na toj radionici nije bilo baš puno ljudi, a ja sam tamo bila (baš kao i sinoć i vjerojatno među svima vama ovdje) najbalavija - junior klasa od samo 28 godina (već?!?!?!)! Sigurno smo se vidjele... |
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izzy=wendy?
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mmmmm, ne! Pokušaj ponovo! Šalim se... Nisam Wendy već Ivona, ali s obzirom da već imamo jednu Ivonu na forumu morala sam odabrati drugačiji username...
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sori
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo novih - vikend radova... Ovo je moj prvi pokušaj rada sa zlatnim listićima i šablonama. Tanjur je namijenjen za poklon, valjda će se svidjeti prijateljici...
Detalj izbliza... Pozadina se ne vidi baš dobro, ali je sedefasta. A ovo je moj podvodni "lajtmotiv" za kupaonicu, za četkicu za zube... |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy predivan tanjur a ni šolja ne zaostaje
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Petljala sam po Bucketu pa sam uspjela obrisati krivu sliku, detalj sa šalice, evo stavljam ponovo...
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha, genijalac ja... Sve OK.
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme kako lijepa salica.....a libice naj,naj lepse
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Genijalno! Baš je super s ribicama!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tanjur originalan,salica preljepa
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure! Na šalici sam utrljavala pigmente u pukotine dvokomponentnog laka pa sam dobila crack i svojevrsni pittorico u isto vrijeme, uživo se jasnije vidi!
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |