Moji prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izvela si ti predivno !!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ovo "sve i svašta" je prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
baš svašta, ali to svašta ima ocjenu 5+
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasna kutijica,bas mi je preslatka
![]() |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
ma vidi ti nju...bravooooooo
![]() ![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Evo, danas ni kiša nije mogla omesti malu radionicu na otvorenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
preslatke su ti vješalice!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Krasne su! Suuuper! Baš danas stavljam nove stvarčice u ormar i mislim si kako mi treba bar 10ak novih vješalica... Ove su baš che-che!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vješalice su prekrasne! gdje si nabavila motiv za ovu zadnju kutijicu?
|
|
![]() |
|
Rose, to ti je kombinacija svega i svačega! Note sam printala na salvetu, jer me zanimalo kak bude to ispalo, ima motiva sa salvetama s tekstom, ima sitnih sitnih ružica sa salvete s pachworkom... svega.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Neke salvetice su donacija moje prijateljice, a neke su malo "iscickane" do neprepoznatljivosti uvijek imam motiv koji mi zatreba, jedino što salvetu ne lijepim sa selotejpom, jer mi se tinta razlije, već sa pik trakom koja upije višak boje kod printanja.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moja...pa u tvojoj galeriji se nakupilo prekrasnih uradaka koji izgledaju kao da se već duže baviš ovim hobijem
![]() Ona plava kutijica sa zlatnim poklopcem je definitivno moj favorit...to su zlatni listići? Jako, jako lijepo..... ![]() |
|
![]() |
|
E moja Hippy, sad kad si me TI pohvalila, mislim da se imam pravo umisliti!
![]() ![]() Da, na kutijici su zlatni listići, a kutijica je KIKI :)
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ma dobro, stvarno..ma znaš kaj..hoćeš da mi srce stane..ovo ne da je lijepo, nego ..a nemam riječi...jedva čekam da mi otkriješ tajnu kako se ovako nešto prekrasno radi...sve, sve po redu..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Rada-kovo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
![]() Da, i nabavila sam još salveta sa ježićima, lukom, ružama, muffinima, perlice, kistove.....
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ove vješalice su ti za čistu desetku, krasne!
|
|
![]() |
|
![]() Vilavita, evo vidiš imat čemo opet malu likovnu radionicu na otvorenom, pa bit će i ideja od tete koja zna više od nas
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |