tinaV |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuglice su prepreprepredivne...molim te da idući tjedan na kavicu poneseš jednu da je vidim u stvarnosti...da vidim od kojeg materijala su sazdane...želim ih raditi za svoj bor...prekrasno nešto...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
kada cemo na kavicu???
|
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ja stižem u petak navečer u bj...u subotu sam slobodna....
|
|
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
malo sam zapela sa kompjuterom,hvala na pohvalama
kuglice su plastične ,rade se iznutra
dogovor za subotu važi,ponesem kuglice
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Prekrasni su ti radovi, svaka ti čast
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nešto staro i nešto novo
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
tina, znam da si luda za ružama i radovi su ti zaista prekrasni, ali ja sam toliko luda za anđelima, da se ne mogu dovoljno nadiviti ovim radovima sa anđelima....predivni su...
|
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
a evo i jedne lude za suncokretima...hahaha...sve mi je lijepo, ali skrinjica je naj, naj...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Potpisujem Gogu - suncokreti su fantastični, ali mi se također jako sviđaju oni "okrugli" anđeli, tako su vintage... Super!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasni tanjuri,pogotovo onaj sa anđelima i morski,ali škrinjica mi je po običaju najbolja!
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Jako lepo radish! Shkrinjica je naravno No1, ali mi je za oko zapao onaj prelep tanjir sa ruzhama (prvi)... tebi bash ide staklo
Super, super |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako lijepo, a najljepša mi je škrinjica
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
e da...gotovo da sam zaboravila...ona kuglica (sto je kod natase) je predivna...vec kontam kako cemo ih raditi...predivne su...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kako si samo bila vrijedna. Škrinjica je posebna...suncokreti...Sama sebe ljutim...jer stalno pišem prekrasno, ali iskreno to i mislim. Anđeli priča za sebe....isto tako prekrasno.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala svima,zaista najviše volim raditi na staklu mada isprobavam na svim podlogama
goga i nataša imate li veliki bor mislim da već možete početi raditi kuglice
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |