Daničin vrt |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
usp..oprosti..ja mislila to zoves cvjetna vila..kako god,predivano si uredila vrt
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Sponzorirani linkovi | |
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je prekrasno, cvijeće, hipertufa...ali vrtno jezerce....posebno nešto...
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danice41, riječi nisu dovoljne. Dugo nisam vidjela nešto tako odmjereno. Hvala što si mi pružila tu mogućnost. Prekrasno, malo je reći.
PS- nova sam na forumu, zato malo kasno reagujem. |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li novosti u tvom prekrasnom vrtu?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
danica41
Nedavno posijan Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radoja. drago mi je da ti se sviđa moj vrt.
Dijana, da, ima novosti. Malo sam se ulijenila sa stavljanjem slika na forum, ali bit će nešto uskoro. Evo, ti ćeš me ,,natjerati " da to učinim! |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sad sam vidjela da imaš otvorenu ovu temu, naravno prošetala od prve stranice do ove, divila se lopočima, malom jezercu ali tako lijepom |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sada otkrila vrt... Krasan je, ali fontana mi je najviše zapela za oko.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danice upravo sam otkrila tvoj vrt.to je fantazija,baš po mojoj mjeri,osim toga ti i prava umjetnica i vrednica
|
|
danica41
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danice,predivno
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obećala si nove slkice
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
danica41
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam prvi put dosla u tvoj vrt i ostala zapanjena od ljepote ! Mama ima pravo , bila bi velika steta da nam to sve nisi pokazala !
|
|
danica41
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fotkice su ovdje:
https://www.facebook.com/danica.frketic |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A šta ćemo s onima koji nemaju facebook?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prilipooooo SVE ...tegle,cviće....SVE
...bila san na fejsu...šešir tegla - prilipaaaa koji je tvoj točan recept za smjesu za izradu tegli?? |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |