Kaktusi u cvatu |
Odgovori | Stranica <1 34567 134> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda i tvoji su prekrasni
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su vam ovi kaktusi u cvatu, ne mogu ih se nagledati. Teško bih se odlučila koji je najljepši.
Mislim da Travin lila-roza kaktus nikako nije Gymnocalycium. Njihova osnovna karakteristika je da imaju "goli" pupoljak, bez dlačica i naizgled ljuskav. Po tom su i dobili ime. Čini mi se da nije ni rebutia. Meni najviše izgleda kao neka lobivia ili parodia, možda Parodia werneri. Ma koji da je, prelijep je. |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nana baš je dobro da nas malo kormilariš, mislim tu prvenstveno na sebe. .
Sada kada gledam slike malo pažljivije vidim da si u pravu. Ps. A ona tvoja lijepa mammillaria kako je sa njom, dali cvjeta? |
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je Parodia je,živa parodia!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trava,bravo za parodiu
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni liči na notocactus purpureus gimno nema dlakav pupoljak
|
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda, vau, stvarno su te iznenadili, prekrasni su, svih boja, super.
Pa ineki moji su procvali, evo ih
Ovi epifiliumi prvi puta kod mene cvjetaju, a svi su pokloni dragih forumašica, Vere 4, Nihe i Tatjane bajčić, nadam se da će kad odrastu biti bujniji.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
sanja9802
Pustio korijenje Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, cvijetovi kaktusa su prelijepi!
A ovaj kaktus je za 10, ni takvog još nisam vidjela. Ispada da sam vidjela samo 1% od kaktusa koje vi forumaši imate. Svi su stvarno jako lijepi! LP! |
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ga jutros procvijetao |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još jedan što cvijeta |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša,Palčica kaktusi su vam prekrasni.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da još neki imaju pupoljčiće, dake biti će još cvjetića!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ga cvjetić [IMG]http://i52.tinypic.com/9zsiz4.jpg[/IM
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene je ovaj cvjetić nasmijo hehe prošli tjedan mi otpao dio taj mali i žao mi ga bilo bacit stavim ga u zemlju i ev ga procjeto,baš me je nasmijo tako mali
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ups prevelika slika
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A baš je lijep taj malecki,lijepo te nasmijo,a ni ovaj žuti ne zaostaje za njim
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NATALIJA, MALI KAKTUS i TRIŠA hvala vam na pohvalama za moje kaktuse u cvatu.
NATALIJA dobro si negdje pročitala da se kaktusima intenzivnije bavim tek od lani. Dio krivice za to snose TRIŠA i KORJENKO jer sam gledajući njihove dobila gušt da i ja imam kaktuse koji će mi i cvjetati...Eto to se je i desilo na najljepši način...
PALCICA, TRIŠA , KAMENJAR baš su vam lijepi kaktusi u cvatu....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |