Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 152>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 20:41
Sva sreća na Nihinoj zafrkanciji oko pola kukuruza, natjerala me da se vratim stranicu nazad, nekako sam to bila propustila, a imaš zaista prekrasnog cvijeća u tim žardinjerama
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 00:32
evo ja tek sad lutam tvojim vrtom...al krasan je...uzivam ... a ne nije jos otisao... krasno se brines o cvijecu...lijep ti je onaj jesenski buketic...
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 378
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 07:35

Senjski vrt- kako me to podsječa na ljetoTongueTongue,već dvije godine za redom sam baš u Senju i bilo mi je jaaaaaako lijepo, pa ako me put dovede opet, navratit ću i u Vaš lijepi vrt..Smile

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 13:11
Hvala vam curke, Niho, Patuljčica, Otok, Maslačak, Danči što ste navratile i što vam se svuđa viđeno.
Danči, svakako mi javi, gdje si smještena u Senju, možda smo blizu.
Draga Otok, tebe sam ostavila za kraj- dobiti bilo kakvu pohvalu od tebe meni je izuzetna čast i vjeruj mi, veseli me beskrajno.
Curke, dođite opetsmile79
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 378
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 13:22
I.Lenkovića 63..e sada Vi ocijenite jesmo li u blizini..
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 15:07

Vrt u Senju je super. Dovoljno prostran za razne vrtlarske akrobacije.... I još s morem u blizini.

Ali nisam se zbog toga htio javit, nego sam oduševljen što uređuješ žardinjere ispred zgrade. Pa ti si pravi mali vrtlarski gerilac (Možda si čula za taj "Garden gerilla pokret")
Svaka čast, samo tako nastavi. Prekrasno!Clap

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 16:45
Joj kako bi ija voljela to raditi ali kod mene se narod pravi previše gospoda pa kad bi sve i to radila svi bi se smijala a ja uživam u tome i čak kod mene sređivam dr. vrtove -ne džaba sve se plati a to mi je nešto predivno raditi tad sebe svu dajem da bude lijepo dr-- a kod mene sav bućkuriš
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 18:18

Mali Gogo, hvala ti na posjeti i lijepim riječima.
O gerilskom pokretu za sada ne znam ništa, malo pojasni, u mojem srcu, usprkos nakupljenih godinica čuči jedan mali revolucionarni gerilac.
Upravo danas, sam uredila još jednu žardinjeru, posadila maćuhice, slike slijede kasnije.
Niho, u mojoj zgradi ima 4 ulaza, po 9 katova, a svaki od ulaza ima 4 žardinjere s prednje i stražnje strane zgrade. Bilo je to leglo smeća i raznih otpadaka, i puno njih mi se čudilo kad sam to počela uređivati.
Danas svi uživaju, svima je lijepo, nitko više ništa ne čupka,nema smeća, čikova ,a neki već počinju donirati novac za kupovinu cvijeća.
Pa, ako se netko iza zavjese i smije, baš me bolismile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 21:14
Posljednji cvjetovi gazanije

Zadnja tri cvijeta gloksinije

Danas posađene maćuhice u žardinjeri ispred zgrade (između su prkosi i jaglaci za proljeće)

Danas posađeni sedumi

Interna brbljaonica (ne pušim ja)

Sadnice za senjski vrt

Jesensko livadno cvijeće

Koja je najljepša?

I ja imam ježeka

Podvelebitski vrganji

Vrganjar Lukolino
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 21:17
vratio se Luka, sunce malo, jel to on ubrao vrganj smile78
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 21:25
Lijepo si sve posadila i na balkonu i u žardinjere, i još u Senju...Wink
Tikvice su super i sreća što je ovaj put cijeli kukuruz inače bi opet čula od Nihe LOL
Pozdrav Luki, evo i moj Luka pita za kavu...
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:06
Lijepo cvijeće , a vrganji su ti pravi primjerciClap. Drago mi je da je Lukica dobro i veseosmile78
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:32
Meni se sviđa poslije ovoga lijepog diječaka ovaj kuruzsmile156
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:35
Drago mi je curke, Bromelija, Lantana i Smrcko da ste me već posjetile.
Luka je dobro, malo je nervozan i još gotovo ništa ne jede, ali voli pozirati.
Lantana, kukuruz sam stavila zbog Niho, da vidi da nemam samo komadiće, kad već nije kao što je obećala poslala muža s vrećom na leđima.
smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:42
smile96a jesi me nasmijala ma svaka čast dobićeš 1 vreću sa orkestromsmile137i jednimsmile139
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:46
Sara....krasne su žardinjere pred zgradom! Sve tvoje cvijeće je jako lijepo, a najdraže mi je što je tvoj cvjetić Luka bolje! Ježić je isto simpa...a naša Niho uhvatila se kuruze...ništa ne brini...naći će ona i ovom primjerku neku zamjerku...ako ništa drugo da je hibrid...a ne ona prava domaća! smile96
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 07:12
Imaš pravo Flavia, ali to je naša Niho.
Zato je svi volimo i obožavamo /možda nakon ovih pohvala na njen račun stigne vreća kuruze. A, i orahe je obećala/.
Ovej forum bio bi suhoparan bez naše Niho.smile79, a tebi Flavia hvala na pohvalama za cvijeće.
To što ja imam je tako skromno u odnosu na tvoj kreativni nered.Wink
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 08:19
Od ulaznih žardinjera do vrganja, sve 5.Clap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 09:42
smile107----------snahooooooooooo dosta kuruza hajmo sad cvijeće staviti 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:53
I ja kod tebe bila i sve lijepo primjetila - nekako me (uz  prekrasnog plavog dječaka) najviše razveselila sva sila sadnica, reznica za senjski vrt!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.